Головна Новини Суспільство події Літак спалахнув через вибух повербанка: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Літак спалахнув через вибух повербанка: є постраждалі (ФОТО)

Повідомляється, що в результаті інциденту на борту літака постраждало двоє людей. За цим фактом проводиться всестороннє розслідування.

12 січня 2023, 03:15 comments1177
Поділіться публікацією:

У вівторок увечері, 10 січня, у тайванському міжнародному аеропорту Таоюань сталася НП. Так, відомо про те, що в повному пасажирів літаку раптово вибухнув повербанк — портативний зарядний пристрій для гаджетів.

Літак спалахнув через вибух повербанка: є постраждалі (ФОТО)

Літак спалахнув через вибух повербанку/ Ілюстраційне фото

В результаті вибуху, що стався в салоні, спалахнула пожежа, а перелякані пасажири почали панікувати. Один із мандрівників зняв відео з місця події та поділився страшними кадрами у соцмережах.

Літак спалахнув через вибух повербанка: є постраждалі (ФОТО) - фото 2

Варто відзначити, що вогонь почав поширюватися досить швидко, а весь салон буквально за лічені хвилини заповнив їдкий дим. На допомогу пасажирам поспішили стюардеси, які оперативно ліквідували спалах.

НП сталася саме в той момент, коли літак чекав на зліт, а всі пасажири перебували на своїх місцях. Салон був повністю заповнений і тому швидко почалася паніка.

Літак спалахнув через вибух повербанка: є постраждалі (ФОТО) - фото 3

На щастя, бортпровідникам вдалося швидко загасити пожежу, проте двоє людей постраждали. Першим постраждалим виявився власник повербанку, а другим — чоловік, що сидів поруч із ним. Обидва зазнали незначних травм і залишилися майже неушкодженними.

Усі 189 пасажирів благополучно залишили літак, а рейс скасували. За цим фактом проводиться перевірка, інформує The Sun.

Раніше "Коментарі" писали: У Бермудському трикутнику моряки натрапили на реальний "корабель-привид" (ФОТО-ВІДЕО). Яхтсмени, під час дослідження океану, натрапили у Бермудському трикутнику на таємничий "корабель-привид" без людей на борту.

Читайте також : Ними всі незадоволені: названі найневдаліші марки автомобілів. Американський споживчий гігант Consumer Reports опублікував результати свого щорічного дослідження задоволеності та незадоволеності новими автомобілями.

Літак спалахнув через вибух повербанка: є постраждалі (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини