Головна Новини Суспільство події Ледь не помер: у лікарні Дніпра чоловік вколов собі препарат для тварин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ледь не помер: у лікарні Дніпра чоловік вколов собі препарат для тварин

Пригода відбулась в приміщенні медичної поліклініки №4

12 листопада 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

В місті Дніпро городянин ввів собі препарат, який ветеринари використовують, як засіб від вошей для тварин і ледве не пішов з життя. Це мало місце в туалеті медичного закладу. Про це інформує Telegram-канал "Днепр Сейчас".

Ледь не помер: у лікарні Дніпра чоловік вколов собі препарат для тварин

У Дніпрі вколов собі препарат для тварин (фото з відкритих джерел)

Пригода відбулась в приміщенні медичної поліклініки №4, яка розташована на вулиці Ломаній.

Після уколу в дніпрянина сталось наркотичне передозування, тіло почало судомити, йшла піна з рота.  Він втратив свідомість. Медики відразу почали надавати йому допомогу та викликали поліціянтів. В приміщенні туалету вони знайшли використаний шприц та ампулу від ветеринарного препарату.
Цього дніпрянина відвезли у відділення токсикології. Поліціянти міста встановлюють хто ця людина і чим займається.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі у квартирі знайшли тіло чоловіка, зв'язане мотузками. 11 листопада до чергової частини патрульної поліції зателефонував дніпрянин і повідомив, що він не може  вийти на зв'язок зі своїм  знайомим. Він так само не міг зайти до квартири, двері були зачинені з внутрішнього боку.  Представники рятувальної служби виламали двері, щоб зайти в житло. Поліціянти знайшли там мертвого городянина. Він  лежав на підлозі в одній з кімнат.  За оприлюдненою інформацією, ноги та  тіло покійника були  міцно перев’язані  ременем  та мотузкою, на обличчі намотана стара ганчірка. Геніталії  мужчини також були зв’язані окремою мотузкою.  Вікна в помешканні були зачинені, все залишилось на своїх місцях. Зараз тут працюють представники слідства та прибув судмедексперт.  Поліціянти з’ясовують всі обставини події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини