Головна Новини Суспільство події 1500 гривень за дитину: навіщо українець торгувався із прикордонниками
commentss НОВИНИ Всі новини

1500 гривень за дитину: навіщо українець торгувався із прикордонниками

Щоб покинути Україну, винахідливий чоловік намагався дати прикордонникам хабар

10 січня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

49-річного громадянина України затримали на польському кордоні разом із його неповнолітньою донькою. Чоловік намагався виїхати за кордон, не повідомивши матері про спільну поїздку із дитиною. Про інцидент повідомляє Державна прикордонна служба України.

1500 гривень за дитину: навіщо українець торгувався із прикордонниками

Чоловіку не вдалося перетнути кордон із дитиною без дозволу матері. Фото із відкритих джерел

Подія сталася на українсько-польському кордоні у пункті пропуску "Краківець". Правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який збирався покинути країну у супроводі власної доньки, якій ще не виповнилося 16 років.

На прохання надати спеціальний дозвіл на виїзд за межі України від матері дитини горе-тато відреагував дивним чином. Згодом виявилося, що такого документа чоловік при собі не має.

"При цьому 49-річний українець плутався у відповідях, де саме наразі знаходиться мати дитини", — повідомляє прес-служба відомства.

Коли будь-які аргументи закінчилися, чоловік вирішив діяти "напролом" — запропонував прикордонникам хабар. Сума, між іншим, доволі оригінальна — 1501 гривня.

Утім, порушнику не пощастило. Від грошей перевіряючі відмовилися, натомість "завернули" чоловіка та його доньку із пункту перетину кордону. Інформація про інцидент уже знаходиться на розгляді представників Національної поліції, відбувається перевірка.

Нагадаємо, діти до 16 років мають право подорожувати за кордон винятково у супроводі батьків чи відповідно призначених осіб. Якщо ж поїздка відбувається у компанії мами чи тата, на руках має бути наявним письмовий дозвіл від іншого із батьків.

А взагалі у прикордонників доволі "веселе" життя. Раніше "Коментарі" інформували, як у зоні відчуження затримали браконьєрів із 40 кг рогів оленів та інших тварин.

Також на порталі можна дізнатися, яким чином українським правоохоронцям вдалося зупинити транспортування тонни героїну до країн ЄС.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сандро

10 січня 2021, 21:05

некоторые "матери" ради мести после развода и не подпишут. или вообще алкоголички шляющиеся которым в суд идти влом. жаль ребенка.


Новини