Головна Новини Суспільство події 2 години: Радуцький розповів про моторошні черги з катафалків до крематорію
commentss НОВИНИ Всі новини

2 години: Радуцький розповів про моторошні черги з катафалків до крематорію

Він закликав керівництво парламенту організувати вакцинацію нардепів

20 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Аби  поховати рідних, зокрема, замовити  спецмашину, яка перевозить покійників до Київського крематорію, потрібно чекати 2 години. Про це інформує УНІАН, цитуючи виступ керівника парламентського Комітету з питань здоров’я нації та медичної допомоги Михайла Радуцького під час пленарного засідання.

2 години: Радуцький розповів про моторошні черги з катафалків до крематорію

Михайло Радуцький (фото з відкритих джерел)

Доповідач сказав, що в нашій країні сьогодні реєструється понад 18 тисяч інфікованих на ковідну хворобу громадян. І оприлюднив те, що українська держава займає 2 місце в Європі через смертність громадян від коронавірусу.

 Також очільник  цього комітету   наголосив, що керівники парламенту мають подбати про дотримання  маскового режиму в установі, тому що  80 відсотків парламентарів не усвідомлюють, що це — обов’язкова вимога.

Промовець сказав, що багато народних обранців, співробітників Секретаріату та інші його працівники не мають щеплень, не маючи для цього протипоказань. Також він поставив вимогу голові Верховної Ради подбати про вакцинацію для всіх охочих в парламентському приміщенні.

Ще парламентар звернувся до колег проголосувати за постанову, яка визначатиме певні обмеження під час епідемії в парламентській діяльності. Також повідомив, що ВР невідкладно розгляне закон щодо використання в нашій країні новаційних препаратів, що застосовуватимуться  для лікування коронавірусу. Щоб  їх можна було застосовувати, необхідно спростити порядок  їх державної  реєстрації.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в РНБО розповіли, коли очікувати пік захворюваності на коронавірусCOVID-19 в Україні набирає обертів. Так, пік захворюваності на коронавірус у країні можна очікувати вже  наприкінці жовтня.


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини