Головна Новини Суспільство події Курорт "Буковель" закрили на карантин, поліція встановлює блокпости
commentss НОВИНИ Всі новини

Курорт "Буковель" закрили на карантин, поліція встановлює блокпости

Курорт "Буковель" закривають з 13 березня

13 березня 2021, 01:20
Поділіться публікацією:

На Прикарпатті з 24 годин закривають роботу ТК "Буковель", таке рішення ввечері прийняла обласна комісія ТЕБ та НС на своєму позачерговому засіданні. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської ОДА.

Курорт "Буковель" закрили на карантин, поліція встановлює блокпости

Прикарпаття (фото з відкритих джерел)

"За рішенням обласної комісії ТЕБ та НС, яке вона прийняла ввечері на позачерговому засіданні, з 24 годин ТК" Буковель "закривають", — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що причина закриття роботи "Буковеля" — карантинні обмеження, ввели через високу захворюваність на коронавирусной інфекцією.

Зараз в Поляницької громади, на території якого діє "Буковель", працює поліція. В Івано-Франківській ОДА додали, що завтра в Поляницької громаді правоохоронці розгорнуть карантинні блокпости. Зараз в області діють таких 14 постів.

Нагадаємо, в Тернополі вдадуться до незвичного радикального способу боротьби з порушниками карантинних вимог. За повідомленням міського голови Сергія Надала, підприємців, які не дотримуються епідограніченій, встановлених в регіоні, будуть відключати від споживання води, тепла тощо. Чиновник стверджує, що останнім часом правоохоронці все частіше реєструють випадки порушень карантину в місті. На тлі значного зростання кількості хворих коронавірусів подібні дії не можна залишити без уваги. Саме тому Надал стверджує, що суб'єкти господарської діяльності, які продовжать не дотримуватися загальноприйняті правила, отримають своєрідне "покарання".

Мова йде про можливе відключення тепла, водопостачання, каналізації та інших комунальних "благ" у відповідних установах-порушників. При цьому мер Тернополя стверджує, що такі заходи вимушені і йому дуже не хотілося приймати подібних рішень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини