Головна Новини Суспільство події Купив букет і зробив пропозицію: нові подробиці трагічної загибелі пари закоханих у Львові
commentss НОВИНИ Всі новини

Купив букет і зробив пропозицію: нові подробиці трагічної загибелі пари закоханих у Львові

У хлопця з дівчиною було перше побачення

3 серпня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Моторошна трагедія у Львові сколихнула всю Україну. Там, під час грози і потужного вітру у Стрийському парку загинули двоє молодих людей. Хлопець з дівчиною загинули, коли на них впало дерево в парку після удару блискавки. За інформацією УНІАН, це було побачення, на яке юнак прийшов з трояндами і запропоунвав дівчині зустрічатись. Залишки букета досі розкидані на місці нещасного випадку. 

Купив букет і зробив пропозицію: нові подробиці трагічної загибелі пари закоханих у Львові

У Львові трагічно загинула пара закоханих, скріншот з відео

Сильний вітер зламав дерево та ліхтар. Вони впали на хлопця і дівчину, які сиділи на лавці поруч. Молоді люди загинули на місці. Відомо, що хлопцю було 20 років, а дівчині – 18 років. На момент падіння дерева у молодих людей було побачення.

"Вони листувалися в Інтернеті всього два тижні, і тоді він пішов з нею гуляти. Я дізнався, що він запропонував їй зустрічатися, купив їй букет", – розповів друг загиблого Валерій Колесник.

За словами прес-секретаря Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Антона Мироновича, загиблий 20-річний курсант родом з Вінницької області був майбутнім артилеристом. Хлопець був студентом Львівської військової академії, цього року він мав навчатися на 2 курсі. 

"Хлопець мав гарну репутацію, непогано вчився, був відповідальний. Фактично канікулярна відпустка у нього повинна була початися за тиждень, кілька днів він повинен був бути у відпустці", — зазначили у навчальному закладі хлопця.

Про загиблу 18-річну дівчину відомо небагато, вона вчилася і не працювала.

Шансу вижити після падіння дерева та ліхтаря  у закоханих, на жаль, не було. Допомоги уже надавати не було кому.

Як повідомляв портал "Коментарі",  в Івано-Франківській області на житловий будинок впав літак: загинули люди (ФОТО).





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини