Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківській області на житловий будинок впав літак: загинули люди (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківській області на житловий будинок впав літак: загинули люди (ФОТО)

Відомо, що загинуло чотири людини

28 липня 2021, 15:28
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківській області на житловий будинок впав літак: загинули люди (ФОТО)

На місці працюють рятувальники. Фото: ДСНС

Сьогодні Івано-Франківську область сколихнула страшна звістка. У середу, 28 липня, опівдні на житловий будинок в селі Шепарівці, що в Коломийському районі, впав спортивний літак. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію прес-служби ДСНС.

За інформацією рятувальників, в результаті падіння загинуло чотири людини. Після того, як легкомоторний літак впав на будинок, в будівлі виникла пожежа. Пожежникам вдалося її оперативно подолати.

Крім того, на місці працювало 10 рятувальників і кілька одиниць спецтехніки.

Наразі всі обставини трагедії з'ясовуються.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що сталася стрілянина посеред вулиці: в Івано-Франківську чоловік поранив двох перехожих.

На вулицях Івано-Франківська сталася перестрілка. Невідомий чоловік раптово почав стріляти у перехожих. Зловмисник поранив двох людей. У одного з постраждалих під рукою опинився травматичний пістолет, і він з метою самозахисту кілька разів вистрілив у нападника. Незабаром під'їхала поліція і затримала всіх трьох учасників стрілянини.

Зараз травмовані перебувають у спеціалізованому медичному закладі. Мотивів нападника досі не з'ясували. Зараз встановлюються всі обставини події. На місці працюють криміналісти.

Також слідчі припускають, що зловмисник, який поранив двох людей, має відношення до ще одного інциденту. Він стався у той же вечір на іншій вулиці. За 10 хвилин до стрілянини поліцейські отримали виклик про поранення дівчини, ймовірно, з пістолета. Вона госпіталізована, з постраждалою проводяться бесіди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини