Головна Новини Суспільство події Купила водійське посвідчення в Instagram: в Івано-Франківській області піймали жінку з підробним документом
commentss НОВИНИ Всі новини

Купила водійське посвідчення в Instagram: в Івано-Франківській області піймали жінку з підробним документом

Жінка у злочині зізналася та просила суд суворо її не карати

22 листопада 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Калуська міськрайонна судова установа в Івано-Франківській області наклала штраф на місцеву мешканку, яка в соціальних мережах придбала посвідчення водія  та зробила спробу зареєструвати його в порталі "Дія". Про  це повідомляється у вироці судової установи.

Купила водійське посвідчення в Instagram: в Івано-Франківській  області піймали жінку з підробним документом

Жінка купила права в соцмережі (фото з відкритих джерел)

За словами винуватиці, вона знайшла в мережах інформацію про  те, що надаються послуги з виготовлення підробленого посвідчення водія. Аби його отримати, вона  передала дані власного паспорта та світлину. За його виготовлення, городянка заплатила 5 тисяч гривень. При цьому, вона спробувала перевірити, чи зареєстрований документ в застосунку "Дія". Але після цієї спроби її розшукали поліціянти.

 Обвинувачена визнала свою вину та просила її суворо не наказувати. За вироком судової установи, винуватиця має сплатити 5100 грн, а також повну вартість проведення експертиз  в сумі майже 2060 грн.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Івано-Франківській області 17-річний мотоцикліст на смерть збив 6-річну дівчинку та втік. Як встановили поліціянти, це трапилось ввечері  14 жовтня. Жителі міста проінформували чергових, що в місті, на одній з центральних вулиць кермувальник мотоцикла збив своїм агрегатом  маленьку жительку міста, яка йшла з матір’ю нерегульованою пішохідною зеброю. Горе-кермувальник зник з місця біди. 6-річна малючка померла від утриманих ушкоджень у швидкій. Мотоцикліста-вбивцю  за кілька годин розшукали  та затримали. Він — мешканець одного з населених пунктів Івано-Франківської області. Тепер поліціянти з’ясовують, чи не був він в стані алкогольного сп’яніння і чому зник з місця аварії, не надавши допомоги потерпілим пішоходам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини