Головна Новини Суспільство події Кремлівський пропагандист вкрав з Маріуполя використаний тубус від NLAW
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремлівський пропагандист вкрав з Маріуполя використаний тубус від NLAW

Соловйов покрутив тубус перед камерою та показав, де повинен бути приціл

4 травня 2022, 20:50 comments1515
Поділіться публікацією:

Російський журналіст Володимир Соловйов, якого вчора "засвітили" через соціальні мережі в заблокованому ворогом місті Маріуполь,  в ефірі вихвалявся привезеним звідти  тубусом, що є частиною протитанкової системи NLAW виробництва Британії.

Кремлівський пропагандист вкрав з Маріуполя використаний тубус від NLAW

Нещодавно Соловйов заявив, що перебуває у Маріуполі (фото t.me/SolovievLive)

Привезений  британський комплекс, яким знищують танки, цей рупор Кремля продемонстрував  під час своєї програми.

Пропагандист  з усіх позицій  крутив  свій "трофей" на  камеру, далі взяв його на своє плече, розповівши глядачам, що це захоплений загарбниками NLAW, але в нього немає прицілу. Його в фронтовому місті збили загарбники.

"Тинц-тинц, дивишся і працюєш", — сказав про цю грізну зброю пропагандист з Кремля..

Соловйов  на свій манер прорекламував західну протитанкову систему, напевно так і  не усвідомивши, що  він вже послужив українцям і  встиг  знищити   ворожі танки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Маріуполі у військовій формі "засвітився" головний пропагандист КремляОдин з  ведучих  російських пропагандистів   Володимир Соловйов сказав, що в  ці дні  знаходиться  в заблокованому  загарбниками РФ місті Маріуполь. Представник  російського медіа  виклав світлину  з керівником  так званих бойовиків "ДНР" Денисом Пушиліним  неподалік міського  Металургійного комбінату імені Ілліча. Там  московський пропагандист  стоїть  у військовому спорядженні, надягнув  каску  та бронежилет. До речі, там не видно  жодного надпису,  що міг засвідчити, що він — представник преси. Кремлівський рупор опублікував фото з бойовиком Пушиліним та "спалив" локацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Северодонецк

4 травня 2022, 20:37

Все, эта тварь Гайдай Рубежное полностью сдал, рашисты продвигаются дальше. Тварь Гайдай сдает города Луганской области, дом за домом, улицу за улицой, и так все города сдаст. Еще ни одного дня не было, что бы он что-то да не сдал, тварь. А через две недели, как он прокомменитровал, ситуация конечно измениться, за это время он Орехово, Папасную и Северодонецк сдаст, тварь продажная. И пускай прокомментирует блуждающие минометы по городам Северодонецк и Лисичанск и обстрел ими жилых домов, тварь, продался фашистам.


Новини