Головна Новини Суспільство події В Маріуполі у військовій формі "засвітився" головний пропагандист Кремля: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Маріуполі у військовій формі "засвітився" головний пропагандист Кремля: що відомо

Кремлівський рупор опублікував фото з бойовиком Пушиліним та "спалив" локацію

3 травня 2022, 21:31 comments1144
Поділіться публікацією:

Один з  ведучих  російських пропагандистів   Володимир Соловйов сказав, що в  ці дні  знаходиться  в заблокованому  загарбниками РФ місті Маріуполь. Про це він написав повідомлення в Telegram.

В Маріуполі у військовій формі "засвітився" головний пропагандист Кремля: що відомо

Соловйов заявив, що перебуває у Маріуполі (фото t.me/SolovievLive)

Представник  російського медіа  виклав світлину  з керівником  так званих бойовиків "ДНР" Денисом Пушиліним  неподалік міського  Металургійного комбінату імені Ілліча. Там  московський пропагандист  стоїть  у військовому спорядженні, надягнув  каску  та бронежилет. До речі, там не видно  жодного надпису,  що міг засвідчити, що він — представник преси.

"З Денисом Пушиліним у Маріуполі на прохідній Заводу Ілліча", — підсумував російський пропагандист та зазначив, що деталі оприлюднить пізніше. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ готує пропагандистський "прес-тур" до МаріуполяУ Маріуполі триває підготовка до масштабної політичної провокації. Росія планує проведення пропагандистського прес-туру за участі західних прокремлівських ЗМІ. Журналісти отримають "альтернативні факти" щодо знищення Маріуполя. Таку заяву опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Телеграмі. ГУР повідомляє, що організований Росією "прес-тур" відбудеться 28 квітня. Репортери добиратимуться до Маріуполя через російський Ростов. Так званими очевидцями стануть провокатори, які будуть розповідати про міфічні "масові вбивства мирних жителів українськими військовими". Як повідомляє ГУР, "прес-тур" стане черговим російським фейком, який створюється, щоб укотре перекласти провину за власні злочини на Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини