Головна Новини Суспільство події Коли Зеленський отримає повноцінну заміну Мендель
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Зеленський отримає повноцінну заміну Мендель

Радник голови ОП дав свій інсайд

19 травня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський найближчими тижнями може отримати нового прес-секретаря. Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "Телеграф".

Коли Зеленський отримає повноцінну заміну Мендель

Юлія Мендель. Фото: Facebook

Політик заявив, що через "тиждень-два" в ОП можуть знайти заміну колишньому прес-секретарю глави держави Юлії Мендель, яка пропрацювала з гарантом більше двох років.

Що стосується конкретних термінів і осіб, яких розглядають для прийняття, інформації поки немає. Однак Подоляк підтвердив, що, як і минулого разу, спілкуватися з кандидатом буде особисто Володимир Зеленський.

"До процесу приєднається, звичайно, голова Офісу президента. А потім вже на етапі, коли буде сформований шорт-лист, і президент. Напевно, проведе власну співбесіду", — зазначив радник.

Також Подоляк наголосив, що затверджувати кандидатуру буде особисто президент.

Нагадаємо, що 30 квітня 2021 року Юлія Мендель вирішила звільнитися зі своєї посади.

Хто і коли може стати наступним прес-секретарем глави держави, а також якою повинен бути ця людина, "Коментарі" розбиралися разом з експертами.

Не виключено, що Офіс президента шукає на роль його прес-секретаря яскравого персонажа, який не поступався б у медійності тому ж Пєскову — "голосу Кремля". Такі фігури є зручними "громовідводами" для президента та його Офісу. Детальніше — в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" зібрали для вас детальну інформацію про те, як соцмережі відреагували на новини про звільнення однієї з найяскравіших представниць команди Зеленського. Для детального ознайомлення переходьте за посиланням. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини