Головна Новини Суспільство події Кілер записав, як переслідує відомого в Україні мафіозі перед вбивством на курорті Туреччини (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілер записав, як переслідує відомого в Україні мафіозі перед вбивством на курорті Туреччини (відео)

Кілер вбив Лоту Гулі в готелі Анталії за грою в карти пострілами в потилицю

20 серпня 2020, 15:12 comments1437
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилося відео зі злодієм в законі Надіром Саліфовим, відомим як Лота Гулі, незадовго до того, як його застрелили в готелі Анталії. Запис зробив азербайджанський кілер Хаган Зейналов на прізвисько "Хан", який через пів години випустив в голову мафіозі чотири кулі. Відео виклали на Telegram-каналі "112".

Кілер записав, як переслідує відомого в Україні мафіозі перед вбивством на курорті Туреччини (відео)

Вбивця показує, як йде за Саліфовим — найімовірніше, цей запис зроблено для замовників, щоб ті знали про те, що відбувається. Згідно з інформацією турецьких ЗМІ, кілер убив Лоту Гулі в готелі за грою в карти пострілами в потилицю. В результаті, "Хана" затримала поліція.

Нагадаємо, кілер випустив у 47-річного мафіозі 4 кулі. Свій кримінальний шлях уродженець Азербайджану почав в 1995 році: за крадіжки та багато інших злочинів його засудили до 23 років в'язниці. Однак це не завадило злодієві, перебуваючи за ґратами, відкрити казино і навіть "бізнес": його люди збирали "данину" на ринках Росії та Азербайджану. В Україні ж Лота Гулі створив однойменне угруповання, яке займається рекетом і викраденнями людей донині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини