Головна Новини Суспільство події Кабмін запровадив в Україні план цивільного захисту: що він означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін запровадив в Україні план цивільного захисту: що він означає

ОДА активізують роботу з евакуації цивільного населення із місць активних бойових дій

24 лютого 2022, 22:05 comments2959
Поділіться публікацією:

Український уряд на своєму позачерговому засіданні одобрив та прийняв план цивільного захисту. Цей документ передбачає, що місцеві ОДА мають активізувати  свої зусилля в напрямку евакуації цивільних  жителів  з місць, де проводяться активні бойові дії. Про це в ході свого брифінгу проінформував очільник уряду Денис Шмигаль.

Кабмін запровадив в Україні план цивільного захисту: що він означає

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

  За словами прем’єр-міністра, Кабінет міністрів прийняв рішення  про вступ в дію плану цивільного захисту в умовах воєнного стану. Урядовці погодили це рішення  для найбільш ефективної оборони країни і, щоб максимально захистити  населення в умовах бойових дій, що спровокував російський агресор.

 Це важливе урядове рішення дасть можливість  скоординувати всі дії представників органів влади.  План цивільного захисту  дозволить  направляти всі необхідні ресурси, аби  швидко і ефективно використати їх для потреб нашої оборони і нашої армії.

Денис Шмигаль резюмував, що облдержадміністрації мають активізувати роботу і проведення евакуації цивільних жителів на ділянках активних бойових дій. Представники соціальних служб працюватимуть активніше, щоб допомогти співвітчизникам, які евакуювались.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як працюють в Україні енергетичні об'єктиВ Україні енергосистема працює стабільно, частота підтримується на рівні 50 Гц. За даними відомства, у четвер 24 лютого з 7:00 ранку до 16:20 рівень споживання в енергосистемі знизився з 18,3 ГВт до 15,8 ГВт. Зараз рівень споживання починає зростати перед вечірнім піком: на 17:00 – 16,1 ГВт. При цьому навантаження АЕС складає 10,98 ГВт, ТЕС – 3,3 ГВт, ГЕС – 1,39 ГВт.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини