Головна Новини Суспільство події Ірина Білик зізналася, що в її будинку майже місяць жили окупанти: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірина Білик зізналася, що в її будинку майже місяць жили окупанти: подробиці

Співачка висловила співчуття всім, хто постраждав від окупантів

27 квітня 2022, 20:38 comments1845
Поділіться публікацією:

За словами української співачки Ірини Білик, в її котеджі  неподалік  Києва чи не цілий місяць мешкали російські загарбники. Тому виконавиця   не має можливості повернутись в   рідну домівку.

Ірина Білик зізналася, що в її будинку майже місяць жили окупанти: подробиці

Ірина Білик (фото з відкритих джерел)

"Моя сім'я теж відчула невимовний біль від того, що в моєму будинку майже місяць жили рашисти. Зараз мені нікуди повернутися", — повідомила  українська  зірка.

Популярна виконавиця  висловлює  щирі слова  підтримки усім  співвітчизникам, котрі, за більш як шістдесят днів війни також  настраждались від російських окупантів.

"Моє серце плаче і співчуває всім, хто постраждав в ці жахливі дні, болісний біль в душі не дає спокою", – зазначила  Ірина Білик.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що до будинку Усика зайшли окупантиСтало відомо, що будинок відомого українського боксера Олександра Усика окупували російські військові. Олександр Усик служить в теробороні, а у його будинку у Ворзелі поселилися окупанти

 До повномасштабного вторгнення окупантів країни-агресора родина боксера та чемпіона світу проживала у Ворзелі під Києвом. Олександр Усик з родиною виїхали з будинку. Про те, що наразі там перебувають російські окупанти в інстаграм-сторіс повідомила дружина спортсмена Катерина Усик. Жінка висловилася на адресу окупантів нецензурною лексикою наголосила, що їх скоро знищить українська армія. Адже вона переконана, що їм не довго лишилися, тому господарка написала, що вони не довго там лишаться. Боксер повідомив ще на початку березня про бажання приєднатися до територіальної оборони Київської області. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини