Головна Новини Суспільство події "Інакше кров буде і на їх руках" :Подоляк закликав світових лідерів допомогти з евакуацією з "Азовсталі"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Інакше кров буде і на їх руках" :Подоляк закликав світових лідерів допомогти з евакуацією з "Азовсталі"

Росія продовжує скидати на "Азовсталь" надпотужні антибункерні бомби

19 квітня 2022, 23:01
Поділіться публікацією:

Представник ОП Михайло Подоляк закликає  світових діячів  посприяти з організацією  "зеленого коридора" із заблокованого військами РФ підприємства  "Азовсталь" в місті  Маріуполь. Інакше, зазначив  посадовець, "кров  дітей і мирних  городян  буде на їхніх руках". Про це  посадовець написав  на власній сторінці в соціальних мережах.

"Інакше кров буде і на їх руках" :Подоляк закликав світових лідерів допомогти  з евакуацією з "Азовсталі"

Подоляк закликав допомогти евакуювати людей (фото з відкритих джерел)

"Росія продовжує скидати на "Азовсталь" надпотужні антибункерні бомби. Світ продовжує дивитися на вбивство дітей у прямому ефірі і мовчати", — зазначив в повідомленні Михайло Подоляк.

Представник  ОП звертається до релігійних і світових діячів докласти зусиль, аби не допустити  вбивств дітей і цивільних мешканців. Адже в їх силах домовитись  про "зелений коридор".

"Інакше кров буде і на їх руках", — підсумував Подоляк, виставивши до посту світлини заблокованих в підвалах підприємства "Азовсталь"  юних  маріупольців.

”Інакше кров буде і на їх руках” :Подоляк закликав світових лідерів допомогти  з евакуацією з ”Азовсталі” - фото 2
”Інакше кров буде і на їх руках” :Подоляк закликав світових лідерів допомогти  з евакуацією з ”Азовсталі” - фото 3
”Інакше кров буде і на їх руках” :Подоляк закликав світових лідерів допомогти  з евакуацією з ”Азовсталі” - фото 4
”Інакше кров буде і на їх руках” :Подоляк закликав світових лідерів допомогти  з евакуацією з ”Азовсталі” - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що маріупольську "Азовсталь" майже повністю розбомбили. Завод "Азовсталь", що знаходиться в Маріуполі й який захищають українські військові, "розбомблений та знищений практично повністю". Про це заявив "Радіо Свободі" заступник командира полку "Азов" Святослав "Калина" Паламар. Заступник командира полку "Азов" повідомив, що російські війська скидають на "Азовсталь" "надпотужні бомби", а під завалами заводу наразі перебуває "дуже багато людей".

 Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що російські окупанти скинули потужну бомбу на лікарню у Маріуполі. рф продовжує знищувати Маріуполь та вбивати невинних людей. Стало відомо, що сьогодні окупанти скинули потужну бомбу на лікарню в районі "Азовсталі". Під завалами там може бути близько 300 людей – серед них діти. Про це повідомляють "Коментарі" з посилання на заяву політика Сергія Тарути.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини