Головна Новини Суспільство події Ховав вантаж у шкарпетках і трусах: неочікувана знахідка українських прикордонників
commentss НОВИНИ Всі новини

Ховав вантаж у шкарпетках і трусах: неочікувана знахідка українських прикордонників

Перевезти незаконний вантаж завадив службовий пес

29 грудня 2020, 16:40
Поділіться публікацією:

29 грудня на українсько-польському кордоні затримали чоловіка, який намагався перевезти через кордон наркотичну речовину. Про подію повідомляє пресс-служба Державної прикордонної служби України.

Ховав вантаж у шкарпетках і трусах: неочікувана знахідка українських прикордонників

Покурити травки в Польщі українцю вже не вдасться. Фото: ДПСУ

На заваді незаконним діям 54-річного українця став чотирилапий "офіцер" — службовий пес прикордонників. Саме він "звернув увагу" на одного із пасажирів рейсового автобуса, що прямував до Польщі через пункт пропуску "Ягодин", що на Волині.

Як виявилося під час перевірки, чоловік таємно намагався провезти із собою "травичку". Подрібнену рослинну речовину він розфасував по трьох пакунках і закріпив їх на власному тілі. Утім, "вантаж", захований у шкарпетках та спідній білизні довелося віддати прикордонникам. Попередня експертиза стверджує, що у сховку знаходилася марихуана.

За повідомленням служби, загальна вага вилученої сировини — близько 30 грамів.

Ховав вантаж у шкарпетках і трусах: неочікувана знахідка українських прикордонників - фото 2

Далі горе-ділком займатимуться представники Служби безпеки України. За фактом виявлення наркотиків відкрито впровадження за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Передноворічна пора не припиняє приносити українським прикордонникам "сюрпризи". Лише близько тижня тому "Коментарі" розповідали про кількох чоловіків, яких правоохоронці зупинили із незвичним вантажем у зоні відчуження. Тоді працівники ДПСУ вилучили у правопорушників не один десяток оленячих рогів.

Також на порталі можна дізнатися, як винахідливі злодії намагаються доправити до України контрабандні сигарети. Дехто виявляє неабияку фантазію і маскує незаконний товар під звичайний фруктовий сік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини