Головна Новини Суспільство події Хотіли зробити селфі: в Одеській області троє підлітків провалилися під лід
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіли зробити селфі: в Одеській області троє підлітків провалилися під лід

В Корсунцях троє підлітків провалилися під лід

29 грудня 2021, 23:30
Поділіться публікацією:

В Одеській області, в населеному пункті Корсунці троє місцевих підлітків ледве не потонули. Вони хотіли зробити селфі на льоду, яке ледве не коштувало їм життя. Про це інформує Нацполіція Одеського регіону.

Хотіли зробити селфі: в Одеській області троє підлітків провалилися під лід

Хлопці провалилися під лід (фото з відкритих джерел)

Школярі зимового дня хотіли сфотографуватися на крижаній поверхні місцевого ставка. Вони тільки трохи відійшли від берега, як провалились під воду, адже льодяне покриття було ще тонким та ненадійним. Хлопчаки, яким виповнилось від 11 до 14 років, заледве не потонули у холодній воді ставу.

На щастя, вони  не зайшли по кризі далеко від берега, тож, допомагаючи один одному, вибрались із водойми самі. Мокрі та змерзлі, зайшли до найближчого будинку, де попросили їм допомогти.

Мешканка садиби повідомила про пригоду медиків та поліцію. Підлітки тільки переохолодились.

 Одеські поліціянти, що негайно прибули на виклик, завезли дітей по домівках. Батьки юних шибеників понесуть адміністративне покарання за невиконання обов’язків по вихованню своїх дітей.

Важливо, що рятувальники радять при небезпечній ситуації на ламкій кризі не панікувати. Потрібно не здійснювати різких рухів і триматися на поверхні води, щоб не зануритись із головою. Далі, розкинувши руки у сторони, потрібно зачепитись за крайку льодяного покриття, а тілу надати горизонтального положення. Потім слід зробити спробу лягти грудною кліткою на край льодяної поверхні та вже потім закидати туди по черзі ноги. Коли ви вже на кризі, поволі відповзайте у сторону, де вона міцніша, і рухайтесь до берега.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області двоє ровесників зіткнулися на мопедах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини