Головна Новини Суспільство події Хотіли отримати вакцину: в Івано-Франківську люди погрожували медикам
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіли отримати вакцину: в Івано-Франківську люди погрожували медикам

Люди погрожували не відпустити медиків додому

30 жовтня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

29 жовтня в Івано-Франківську в центрі вакцинації люди в черзі почали обурюватися, бо в медиків закінчилися дози вакцини. Громадяни, що відстояли чергу, вимагали, щоб всіх щепили й не пропускали медиків з робочого місця. Навіть довелося викликати патрульних. Про це пише "Новое время".

Хотіли отримати вакцину: в Івано-Франківську люди погрожували медикам

Інцидент трапився 29 жовтня, фото з відкритих джерел

Відомо, що дві бригади медиків в розважальному центрі "Панорама PLAZA" використали 370 доз, однак охочих було більше. Додаткову партію не привезли, люди почали обурюватися та кричали, що медики могли попередити тих, хто стоїть в черзі, щоб громадяни даремно не займали чергу й стояли годинами. Адже, мовляв, вони бачили, що вакцини мало й не вистачить на всіх. Чимало тих, хто стояв з надією отримати щеплення, відпросилися з роботи.

Люди погрожували не випустити медиків, поки усіх, хто прийшов не отримають вакцину від COVID-19. Через обурення почалася суперечка, на місце викликали патрульних.

У Центрі первинної медичної та консультативної діагностики у Facebook наголосили, що медики також люди й треба коректно ставитися до кожного та подякували поліціянтам за оперативне прибуття.

Як повідомляв портал "Коментарі", МОЗ опублікувало протипоказання для COVID-вакцинації. Роз'яснення з переліком медичних протипоказань та застережень розіслано в управління охорони здоров'я Києва та обласних державних адміністрацій

Також ми писали, що штат Флорида подав позов проти адміністрації президента США Джо Байдена на вимогу обов'язкової вакцинації проти коронавірусу для деяких категорій громадян. Автори позову – губернатор та генеральний прокурор штату. Вони вважають, що вимога обов'язкової вакцинації проти коронавірусу для федеральних працівників та підрядників — незаконна та антиконституційна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 жовтня 2021, 12:56

"Обрані патріоти" не вміють коректно ставитись. Вони спілкуються вимогами та претензіями. Москаль все робить в останню чергу, завчасно він і за вакциною не піде. Тільки одностайно та на все життя голосує за вождів: Тягнибока, Фаріон, Садового, Порошенка, Путіна, ...


Новини