Головна Новини Суспільство події Ходили голяка і обливалися водою: українки знову потрапили у скандал за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходили голяка і обливалися водою: українки знову потрапили у скандал за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)

Троє дівчат були заарештовані правоохоронцями Чорногорії та отримали по 450 євро штрафу кожна

9 липня 2021, 15:19 comments3319
Поділіться публікацією:

Українські дівчата не уникли нового "голого скандалу" — цього разу у не надто далекій Чорногорії. Як повідомляє місцевий портал Pobjeda, трьох громадянок України затримали через зйомку в стилі ню у кількох локаціях.

Ходили голяка і обливалися водою: українки знову потрапили у скандал за кордоном (ФОТО, ВІДЕО)

У Чорногорії голі українки знімалися посеред дороги оголеними. Скрін із відео

Відомо, що дві 21-річні та одна 19-річна українка отримали штраф у розмірі 450 євро кожна. Місцевий суд вирішив, що вони порушили вимоги закону щодо дотримання громадського порядку та спокою.

Затримали порушниць ще у четвер, 8 липня, близько 3 години дня за місцевим часом. Інцидент стався в містечку Шкалярі. Поліцейські виїхали на місце, адже місцеві жителі почали поширювати відео із трьома дівчатами, котрі поливають одна одну із брандспойта пожежної машини, позують фотографу, лежачи на асфальті та витанцьовують поруч із місцевими робітниками. При цьому всі троє, як пізніше з’ясувалося, громадянок України, були повністю оголені.

Найбільше обурення у місцевих викликало те, що у зйомці могли взяти участі місцеві рятувальники. Однак, за словами командира служби захисту та порятунку в Которі Максима Мандича, їхні працівники не мають жодного стосунку до цього інциденту. Як пояснив рятувальник, вони передали пожежну машину організаторам Міжнародного гірського автопробігу "Котор-Троїця", що відбудеться найближчими днями. Транспорт потрібен був для миття дороги.

Невідомо, чи пов’язані ці випадки, але кілька днів тому у Будві поблизу архітектурної пам’ятки Старе місто зафільмували, знову ж таки, трьох оголених дівчат. Як інформують місцеві ЗМІ, найімовірніше в цьому місті почали зйомку порнофільму.

Ходили голяка і обливалися водою: українки знову потрапили у скандал за кордоном (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, яке скандальне відео з оголеними українками в Дубаї нещодавно підірвало Мережу.

Також на порталі ви можете дізнатися, який неприємний інцидент з українками в головній ролі стався у Туреччині. Подробиці — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини