Головна Новини Суспільство події Хасидів-паломників, які влаштували дебош в Умані, депортують з країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Хасидів-паломників, які влаштували дебош в Умані, депортують з країни

На своїй сторінці в Facebook Антон Геращенко звертається до прибулих до Умані хасидам: "Шановні паломники, пам'ятайте - ви гості України!"

10 вересня 2020, 19:10 comments1006
Поділіться публікацією:

Правоохоронці прийняли рішення депортувати з території України паломників-хасидів, які влаштували вчора погром на могилі цадика Нахмана в Умані. Про це повідомляє заступник глави МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Хасидів-паломників, які влаштували дебош в Умані, депортують з країни

Фото: Facebook Антон Геращенко

"Сьогодні Національною поліцією і Міграційної службою прийнято рішення про видворення з України двох найбільш агресивних громадян Ізраїлю, призвідників заворушень", — повідомляє чиновник.

Також Геращенко закликає до порядку прибулих до Умані гостей України і попереджає, що "гостинні українці не будуть терпіти хамства та насильства". Також він підкреслює, що правоохоронні органи готові продовжити превентивні заходи у вигляді депортацій з України в разі повторних хуліганських дій з боку паломників.

Відомо, що вчора група некерованих осіб з числа паломників, які прибули в Умань, знесли металеву огорожу на місці поховання раббі Нахмана, яке було встановлено з метою дотримання соціальної дистанції для запобігання поширенню коронавируса.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що хасиди обіцяють позбавити світ від коронавируса за допомогою молитов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини