Головна Новини Суспільство події Готують провокацію: окупанти розгорнули зброю у бік Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Готують провокацію: окупанти розгорнули зброю у бік Росії

Російські війська можу обстріляти свою територію для провокації, щоб звинуватити у цьому українську сторону

3 березня 2022, 16:15
Поділіться публікацією:

Окупанти могли направити у бік Російської Федерації реактивні системи залпового вогню у селищі Попівка (Сакський район Республіки Крим), щоб обстріляти свою територію та звинуватити у цьому Україну. Про це на своїй сторінці у Twitter заявив наш міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Готують провокацію: окупанти розгорнули зброю у бік Росії

Окупанти хочуть розстріляти територію РФ (фото з відкритих джерел)

За його словами, російські війська могли направити у свій бік зброю та здійснити обстріл під прапором України, щоб потім звинуватити у нападі наших військовослужбовців.

"Знаючи варварський характер дій Росії, ми побоюємося, що може бути підготовлено операцію під чужим прапором, щоб звинуватити Україну", — зазначив міністр.

Готують провокацію: окупанти розгорнули зброю у бік Росії - фото 2

Нагадаємо, голова Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута заявив, що російські війська повністю захопили будівлю Херсонської ОДА. Він також наголосив, що очолюваний ним обласний оперативний штаб продовжує працювати та розв'язувати всі питання щодо допомоги мешканцям Херсонської області. Нині місто чекає на гуманітарну допомогу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що правоохоронці продовжують затримувати диверсантів, яким загрожує довічне ув'язнення, якщо народні депутати проголосують за відповідний законопроект.

Читайте також, що ворожа пропаганда повідомляє, що президент РФ Путін зробив заяву, що окупанти "роблять усе можливе, щоб забезпечити повернення індійських студентів з Харкова на сім'ю", бо вони "взяті до заручників українськими силовиками, які використовують їх як живий щит". У Центрі протидії дезінформації повідомили, що Україна максимально допомагає в евакуації іноземців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ы

3 березня 2022, 17:52

Та не потрібно нам кацяпських провокацій у нас зеж2 суцільна провокація, кордон кацяпам відкрив і жує шмарклі.


Новини