Головна Новини Суспільство події Готував страву з серця лося: Клопотенко відповів зоозахисникам, які на нього "наїхали"
commentss НОВИНИ Всі новини

Готував страву з серця лося: Клопотенко відповів зоозахисникам, які на нього "наїхали"

Євген Клопотенко заявив, що не порушує закони

25 січня 2022, 23:05 comments1703
Поділіться публікацією:

Знаний в нашій країні кухар Євген Клопотенко до цього часу не порушував закони нашої країни, так само  не переступив через жодний моральний принцип. Про це зірковий кулінар заявив у коментарях представникам спілки UAnimals, що звинувачують  кухаря  в тому, що  він у власній  ресторації нібито може зготувати страву з серця червонокнижного лося. 

Готував страву з серця лося: Клопотенко відповів зоозахисникам, які на нього "наїхали"

Євген Клопотенко (фото з відкритих джерел)

За словами Євгена, він може жартувати  про лосів, разом з тим, щодо ситуації, яка має відношення до готування продуктів, то дотримується певних етичних принципів. Якщо у стравах використовує м'ясо, то це з тварин, які є в сільському господарстві.

 Кухар зазначив, що за своїм принципом він не використовує більше цього продукту, ніж необхідно. Робить баланс на його альтернативах, готує субпродукти і використовує їх в стравах, щоб не викидати

 Також Клопотенко погоджується, що в його ресторанному закладі подають дичину. Але такі страви готують в обмеженій кількості. М'ясо дичини  постачають офіційні заготовлювачі, які дотримуються законодавства і працюють за умовами договору з представниками фермерських господарств. Тому бобра і кабана, які я використовував – вони від фермерів. Ще він закликає  "свідомо ставитися до продуктів та інформації, з якою стикаєтеся".

Разом з тим, представники зоозахисної організації  зробили нагадування  про те, що перед цим кухар "про жарт не казав" і надав посилання на постачальника серця червонокнижної тварини.

 Власник ресторану резюмував, що погоджується, що такого постачальника  повинні перевірити певні державні органи, які мають такі повноваження. Зі своєї сторони він завжди готовий продовжувати діалог.

Готував страву з серця лося: Клопотенко відповів зоозахисникам, які на нього ”наїхали”   - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Клопотенко назвав головне завдання нового шкільного харчування в Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини