Головна Новини Суспільство події Горить найвідоміша психіатрична лікарня світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Горить найвідоміша психіатрична лікарня світу

Сталась пожежа в психіатричній лікарні Бродмур, де тримали багатьох відомих злочинців.

26 травня 2024, 12:20 comments1805
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На півдні Англії сталась пожежа у приміщенні психіатричної лікарні Бродмур. У медичному закладі утримували одних з найвідоміших злочинців світу. У соцмережу потрапили кадри з палаючою будівлі та диму, що піднімається над психлікарнею.

Горить найвідоміша психіатрична лікарня світу

Психіатрична лікарня Бродмур. Фото з відкритих джерел

Бродмур — це психіатрична лікарня суворого режиму, де відбували свої терміни такі злочинці, як Чарльз Бронсон, Ронні Крей, серійний вбивця Пітер Саткліфф, який отримав прізвисько "йоркширський різник" та вбивця Роберт Модслі. Нині серед інших ув'язнених у лікарні Бродмур перебуває Йен Болл, який намагався у 1974 році застрелити дочку королеви Великобританії Єлизавети II принцесу Анну.

Пожежа спалахнула в одній зі старих багатоповерхівок медичного комплексу, яка була побудована до 1900-х років. Для ліквідації пожежі було залучено понад 40 пожежників. Про загиблих чи поранених не повідомлялось. Наразі спеціалісти встановлюють причину пожежі.

Ці приміщення з 2019 року перестали використовуватись для утримання в'язнів та людей з психічними хворобами. Нові будівлі психлікарні Бродмур були побудовані поряд зі старими вікторіанськими. 

У лікарні перебувають 240 ув'язнених, які страждають на психічні захворювання. Зазвичай пацієнти проводять тут п’ять-шість років, але деякі залишаються значно довше. Британці через зовнішній вигляд лікарні з високими стінами сприймають Бродмур як в'язницю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, яку зброю найчастіше використовують серійні вбивці.

Також "Коментарі" писали про те, як розпізнати психопата. Лікарка назвала на вісім ключових моментів, які можуть допомогти у визначенні цього стану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини