Головна Новини Суспільство події Голосують за гроші в конвертах і посади, - екс-нардеп розповів про останню розмову з померлим Поляковим
commentss НОВИНИ Всі новини

Голосують за гроші в конвертах і посади, - екс-нардеп розповів про останню розмову з померлим Поляковим

Антон Поляков розповів, що хоча і був висуванцем від «Слуги народу» на дострокових виборах до Верховної Ради влітку 2019 року, проте йому ніхто з партії не допомагав

8 жовтня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Несподівана смерть 33-річного нардепа Антона Полякова залишається топ-темою українського медіапростору 8 жовтня. Своєю думкою про те, що могло статися і чому, з виданням "Коментарі" поділився народний депутат України третього, шостого та сьомого скликань, професор, доктор юридичних наук Віталій Журавський.

Голосують за гроші в конвертах і посади, - екс-нардеп розповів про останню розмову з померлим Поляковим

Антон Поляков - фото з відкритих джерел

"Не стало Антона Полякова. Чесний був депутат. Глибоко співчуваю близьким і сім'ї померлого. Я його в останнє бачив у середу на телеканалі "Україна-24". Перед нашим загальним ефіром у журналістки Віолетти Логунової він мені особисто розповів всі перипетії своєї виборчої кампанії", — ділиться Віталій Журавський.

За його словами, Антон Поляков розповів, що хоча і був висуванцем від "Слуги народу" на дострокових виборах до Верховної Ради влітку 2019 року, проте йому ніхто з партії не допомагав. Ні фінансово, ні медійно, ні юридично.

"Керівництво на його дзвінки не знімало слухавку. А 206-й округ в Чернігівській області, де він балотувався, партія заздалегідь нібито продала за солідну суму київському бізнесмену Микитасю. Однак виборці обрали Полякова. На моє запитання: "Важко було розлучатися з фракцією" Слуга народу ", він відповів:" Ні. Я відчув полегшення, коли мене звідти виключили. Це не ті люди, яких я очікував побачити після обрання до Верховної Ради. Тут голосують за гроші в конвертах і посади. З ідеологічних і моральних принципів — це чужі для мене люди. І їх треба викривати. Це я і роблю і буду робити публічно". Нагадаю, що Антон Поляков очолював "Український центр протидії злочинності і корупції" та через свою позиції стояв як кістка в горлі у казнокрадів. Допускаю, що його могли замовити і отруїти", — резюмує Віталій Журавський.

Раніше "Коментарі" писали, що в прокуратурі назвали причину смерті Антона Полякова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини