Головна Новини Суспільство події Голодні окупанти з палицями пішли у двори красти курей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Голодні окупанти з палицями пішли у двори красти курей (ВІДЕО)

Російські окупанти скотилися до того, що почали красти курей

9 березня 2022, 20:25 comments1197
Поділіться публікацією:

Голодні агресори  з Росії  вже дійшли до того, що почали викрадати  домашню  птицю з селянських садиб в селах.Про це інформує Telegram-канал Збройних сил України Війна з окупантами, розмістивши відеоролик.

 Голодні окупанти з палицями  пішли у двори красти курей (ВІДЕО)

Голодні солдати почали красти курей (фото з відкритих джерел)

"Кацапські окупанти крадуть курей у звичайних людей. Це не те, що фашисти, вони їх давно вже переплюнули, чорти", — ці рядки супроводжують сюжет відзнятих кадрів.

На відео відзнятий момент, як троє загарбників з  Росії  прийшли до селянської садиби і розпочали ловити курей і ховати їх в мішки.  В одного солдата в руках була  палиця і нею він почав бити по мішках з награбованою селянською птицею.

Де так "воювали" приїжджі мародери  автори відео не вказують.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти тікають у ліси та залишають запискиРосійські військові втрачають боєздатність і рятуються втечею. На опублікованих фото можна побачити записки, залишені ворожими солдатами. У них окупанти пишуть таке: "Вибачте, українці. Ми теж – проти війни. Ми вас любимо". За словами українських військових, "визвольники" нашої землі знову розбиті, втратили боєздатність, морально-психологічний стан не дозволяє виконувати подальші завдання. Всі російські солдати та офіцери, які тікають по лісах, тепер читають українські листівки, як правильно здатися в полон.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти грабують людей на дорогах у Сумській областіАгресори з Росії  чинять грабежі та мародерства  на автошляхах  Сумщини. З цієї причини мешканці області  не можуть  вирушити в евакуацію зі своїх поруйнованих  війною міст і сіл. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zsuwar/4118
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини