Головна Новини Суспільство події Глава МОЗ Степанов обурився скандальної рекламою "Епіцентру"
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МОЗ Степанов обурився скандальної рекламою "Епіцентру"

Міністр запропонував менеджерам "Епіцентру" покуражитися перед лікарями

12 листопада 2020, 11:09 comments4096
Поділіться публікацією:

"Креативна" реклама мережі гіпермаркетів "Епіцентр" викликала резонанс не тільки в соцмережах — люди обурені тим, що будівельний магазин продовжує працювати, попри жорсткість карантину на вихідні. На скандальний рекламний пост відреагував і міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Глава МОЗ Степанов обурився скандальної рекламою "Епіцентру"

"Вчора на засіданні уряду було прийнято рішення про введення в Україні "карантину вихідного дня". І скажу вам відверто, мене просто обурив пост в соціальних мережах від" Епіцентру". Як там було? Продовжуємо п'ятницю 72 години. Хочете покуражитися? Хочете робити фарс на здоров'ї людей? То якщо хочете покуражитися — поїхали зі мною в реанімацію! Покуражтесь перед людьми, які помирають щодня. Покуражтесь перед людьми, в очах яких одне: "Допоможіть, будь ласка". Покуражтесь перед лікарями, які щодня роблять все, щоб зберегти життя людей. Лікарі та медичні сестри, які борються за життя кожної людини, зі сльозами на очах, коли їм не вдається врятувати ту чи іншу людину — особливо коли це молода людина. Такий вам кураж потрібен?", — досить емоційно сказав чиновник.

В цілому ж, невдоволення громадян викликає не тільки кілька невиправданий гумор менеджерів "Епіцентру", скільки їх знущання з ситуації та недотримання правил карантину в період епідемії.

Глава МОЗ Степанов обурився скандальної рекламою ”Епіцентру” - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", під час засідання 11 листопада, уряд України прийняв рішення про введення "карантину вихідного дня", який буде діяти з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.

Також, всі види автотранспорту, в тому числі і маршрутні таксі, продовжать роботу без обмежень за часом. Єдиний виняток: дозволено буде перевозити стільки пасажирів, скільки сидячих місць є в окремому виді транспорту. Це обмеження стосується і міжміських маршрутів. Міністр Криклій акцентував увагу на тому, що авіасполучення всередині України не зупиняється. Якщо хтось надумав виїжджати за кордон, то обов'язково потрібно ознайомитися з правилами в'їзду в інші країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини