Головна Новини Суспільство події Філатов заявив, що Дніпро може не впоратися із напливим евакуйованих людей: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Філатов заявив, що Дніпро може не впоратися із напливим евакуйованих людей: подробиці

Борис Філатов заявив, що окрім Дніпра є інші безпечні місця, де також надають допомогу

7 квітня 2022, 17:21 comments1138
Поділіться публікацією:

Мер міста Дніпро Борис Філатов дав пояснення свого заклику до евакуації. Посадовець сказав, що місто не зможе прийняти скільки приїжджих, які прибувають до Дніпра  зі східних регіонів країни.Про це Дніпровський міський голова повідомив на своїй сторінці в соціальних мережах.  

Філатов заявив, що Дніпро може не впоратися із напливим евакуйованих людей: подробиці

Борис Філатов (фото з відкритих джерел)

За словами Бориса Філатова, він,  як тільки почалась російська агресія,  звернувся до мам з дітьми та старших людей переїхати в  безпечні регіони. Ще міський голова повідомив, що місто стало притулком для  всіх біженців  з Луганського, Донецького та Харківського регіонів. Тому в ці дні міська влада  може не впоратись з навантаженнями.

"Ми, як транзитний гуманітарний хаб, готові допомагати всім, хто приїхав до нас з Харківської області, Донбасу і Приазов'я, але я чесно звернувся до всіх біженців, що з таким напливом людей Дніпро може не впоратися. Безумовно, найзручніше знаходиться в мільйонному обласному центрі, але є ще область, інші регіони України, де також готові надавати допомогу", — підсумував мер Дніпра.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, як громади в центрі та на заході приймають переселенцівЗ регіонів, де ведуться бойові дії триває евакуація цивільного населення. Раніше ми повідомляли про ситуацію в громадах, що приймають переселенців в центрі та на заході України. В Закарпатській військовій адміністрації, в області вже зареєструвалися більше 100 тисяч переселенців, з них понад 37 тисяч дітей та більше 250 осіб з інвалідністю. Для розселення використовують 290 комунальних закладів. В області працює 296 місць харчування для переселенців, які фінансуються з місцевого бюджету. Загальна кількість громадян, що отримують гарячі обіди понад 16000. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор

7 квітня 2022, 18:34

Стыдитесь Филатов. Даже если бы вся Украина вынужденна эвакуироваться в Днепр, вы должны решать как разместить людей, а не взывать, что не можете разместить несколько тысяч. Днепряне должны подумать перед выборами, на месте ли такой мэр Днепра.


Новини