Головна Новини Суспільство події Фатальна прогулянка: російська туристка загинула під час зйомки відео в Тбілісі
commentss НОВИНИ Всі новини

Фатальна прогулянка: російська туристка загинула під час зйомки відео в Тбілісі

Нещасний випадок з російською туристкою стався у Грузії.

сьогодні, 13:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В Тбілісі на площі Республіки сталася трагічна ситуація, яка миттєво потрапила у соціальні мережі. Російська туристка, яка приїхала до Грузії з друзями, загинула після падіння в підземний перехід. Інцидент стався під час зйомки відео на якому вона співала пісню "В последний раз".

Фатальна прогулянка: російська туристка загинула під час зйомки відео в Тбілісі

Російська туристка померла в Грузії. Фото з відкритих джерел

За попередніми даними, молода жінка, яку звали Аріна, гуляла центром Тбілісі разом із подругою. Під час прогулянки вони співали пісню "В последний раз" і знімали відео на телефон. У момент зйомки Аріна випадково оступилася та впала зі сходів підземного переходу, вдарившись головою.

Очевидці нещасного випадоку одразу викликали швидку допомогу, і постраждалу доставили до лікарні. Лікарі діагностували у неї сильні пошкодження голови. Попри всі зусилля медиків, врятувати дівчину не вдалося. 

Відомо, що Аріна працювала у PR-агентстві та мешкала в Москві. Після повідомлення про смертельний інцидент її батьки прибули до Грузії для оформлення необхідних документів і організації повернення тіла в Росію.

Як повідомляв портал "Коментарі", це вже не перший трагічний випадок, коли у Грузії несподіваним чином йдуть з життя російські туристи. У квітні 2024 року популярна російська блогерка відпочиваючи в Абхазії вбила себе під час спроби зробити селфі. Жінка перелізла через огорожу та під час фотографування впала з 50-метрової скелі. 

Також "Коментарі" писали про інцидент на Балі, коли натовп місцевих жителів ледь не забив до смерті російського туриста. Виявилось, що той намагався вкрасти машину та погрожував місцевому таксисту ножем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини