Головна Новини Суспільство події Селфі на відпочинку вбило популярну російську блогерку
commentss НОВИНИ Всі новини

Селфі на відпочинку вбило популярну російську блогерку

Російський косметолог Інесса Поленко поїхала на відпочинок в невизнану Абхазію, де зірвалась зі скелі під час спроби зробити селфі.

11 квітня 2024, 10:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська блогерка та популярний косметолог Інесса Поленко поїхала на відпочинок в самопроголошену республіку Абхазія, що находиться на території Грузії та загинула під час спроби фотографувати себе на скелі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Селфі на відпочинку вбило популярну російську блогерку

Російська блогерка Інесса Поленко. Фото з відкритих джерел

Росіянка приїхала в туристичне місто Гагра, де піднялась на оглядовий майданчик з якого відкривався вид на Чорне море. Попри заборону 39-річна Інесса Поленко перелізла через огорожу, щоб зробити красиві селфі для соціальних мереж, однак спіткнулась та впала зі скелі з висоти понад 50 метрів. 

На місце інциденту приїхала швидка допомога, яка доправила жінку до місцевої лікарні. Попри спроби врятувати російську блогерку, вона загинула в реанімаційному відділені.

Інесса Поленко у соціальних мережах часто публікувала фотографії зі своїх подорожей з Єгипту, Дубай та окупованого Криму. Сама ж блогерка жила у курортному місті Сочі, де займалась наданням косметичних послуг. Її постійними клієнтами були інші блогери та російські зірки.

Зазначимо, що з 2008 року австралійські вчені досліджують випадки травм або смертей через селфі. За їх даними за цей час сталось понад 400 подібних випадків, які переважно трапляються з жінками під час відпочинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що акула напала на російського туриста на Мальдівах.

Також "Коментарі" писали про одні з найбільш смертельних природних локацій світу. Ці популярні місця ваблять туристів, однак несуть смертельну загрозу для відпочивальників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини