Головна Новини Суспільство події Євген Петросян госпіталізований в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Євген Петросян госпіталізований в Москві

У Євгена Петросяна - COVID-19

27 жовтня 2020, 15:44
Поділіться публікацією:

Відомий радянський і російський гуморист Євген Петросян госпіталізований в Москві з діагнозом COVID-19. Про це повідомляє телеграм канал Mash.

Євген Петросян госпіталізований в Москві

За даними джерела, в понеділок, 26 жовтня Петросян здав тест на COVID-19, а сьогодні отримав позитивний результат. Лікарі довгий час не змогли до нього додзвонитися, щоб передати дані експертизи. А коли виявили у своїй квартирі, то наполягли на негайній госпіталізації, артист виглядав не дуже і почував себе погано.

"Ось недавно вдалося поспілкуватися з Євгеном Петросяном. Зараз у нього немає температури, та й відчуває себе добре. Він сам вирішив виїхати в лікарню, тому що вірус, та й вік уже не той", — заявив адвокат артиста Сергій Жорін.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Петросян вперше показав маленького сина.

Свого сина він назвав, ймовірно, на честь свого батька — Вагана. У коментарях користувачі відразу ж почали питати у Петросяна, хто є матір'ю дитини, на що той відповів — "Дружина".

Після розлучення з Оленою Степаненко, з якою вони прожили 33 роки, в ЗМІ новою дружиною Петросяна називають 31-річну Тетяну Брухунову, яка протягом тривалого часу працює помічницею артиста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини