Головна Новини Суспільство події Евакуаційна колона із Сум вже заїхала на територію Полтавщини (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуаційна колона із Сум вже заїхала на територію Полтавщини (ВІДЕО)

З'явилося відео з рухом колони автобусів та автомобілів на території Полтавської області

8 березня 2022, 19:04
Поділіться публікацією:

Евакуаційна колона із Сум вже в'їхала на територію Полтавської області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна у Фейсбук.

Евакуаційна колона із Сум вже заїхала на територію Полтавщини (ВІДЕО)

Біженці - фото з відкритих джерел

"Евакуаційна колона із Сум уже вʼїхала на Полтавщину. Слава Україні", — йдеться у дописі Луніна.

Лунін також опублікував відео з рухом колони автобусів та автомобілів на території Полтавщини.

Раніше голова Сумської ОВА Дмитро Живицький підтвердив, що відбувалася стрілянина на одному із блокпостів на в'їзді в Суми. 

"Так, була стрілянина на виїзді з Сум на роменській трасі — це йшла техніка РФ в супроводі танка. Вони вели свою артилерію, і коли побачили блокпост, відкрили хаотичну стрілянину по полю, посадці, деревам і потім пішли далі в бік об’їзної", — повідомив Живицький.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ООН заборонила співробітникам називати дії РФ в Україні "війною" чи "вторгненням". Попри російське вторгнення й велику кількість жертв дій окупантів, ООН рекомендувало співробітникам називати війну проти України "конфліктом" або "військовим наступом". ООН заборонило використання українського прапора в соціальних мережах або на веб-сайтах. 

Також "Коментарі" писали, що радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив три головні причини, чому Росія так швидко ініціювала переговори з Україною щодо війни. Також Арестович зазначив, що вимоги Росії поступово знижуються. Арестович в ефірі наголосив, що переговори з Україною ініціювала саме російська сторона на другий день вторгнення в Україну. За інформацією радника голови ОП, у світовій історії немає аналогів такій швидкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини