Головна Новини Суспільство події Екс-нардеп Царьов шокував звісткою про смерть доньки-підлітка: "не зміг її захистити"
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-нардеп Царьов шокував звісткою про смерть доньки-підлітка: "не зміг її захистити"

Судячи з фотографії, дівчина померла 15 липня

24 серпня 2021, 21:03
Поділіться публікацією:

Колишній народний обранець від "Партії регіонів", біглий політик Олег Царьов повідомив про смерть своєї 17-річної доньки Катерини. Трагічною звісткою екс-нардеп поділився на сторінці в Facebook, передає OBOZREVATEL.

Екс-нардеп Царьов шокував звісткою про смерть доньки-підлітка: "не зміг її захистити"

Олег Царьов - фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що судячи з фотографії, яку опублікував в соціальній мережі Царьов, дівчина померла 15 липня. Однак деталей трагедії та її причин, політик не озвучив.

"Я не зміг її захистити. Я ніколи собі цього не пробачу. Частина мене померла разом з нею. Частина мене лежить і обіймає її в могилі", — написав екс-депутат парламенту.

Видання зазначає, що під час Революції гідності Царьов підтримував силовий розгін протестувальників, а також виступав за необхідність проведення референдумів в так званих "Л / ДНР". У 2016 році політик був оголошений в міжнародний розшук.

Нагадаємо, що на одному з турецьких курортів несподівана смерть спіткала колишнього головного поліцейського Дніпропетровської області Віталія Глуховерю. Йому стало погано прямо під час відпочинку, обірвався тромб. Колишній поліцейський після свого звільнення, яке сталося через втручання щойно обраного президента Володимира Зеленського, працював проректором одного з найбільших поліцейських вузів країни — Дніпропетровського університету. Його керівництво вже висловило свої співчуття рідним покійного.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що шанувальники британської версії серіалу про відомого детектива Шерлока Холмса глибоко сумують . Згідно з інформацією BBC News, що не стало 84-річної акторки Уні Стаббс, яка зачарувала багатьох глядачів в ролі домовласниці Шерлока, місіс Хадсон. Стаббс змогла домогтися популярності ще в 60-х роках минулого століття. Вона відома як за старими робіт "Літні канікули", "Допоки смерть не розлучить нас", "Вежі Фолтена", так і більш сучасними , типу "Міс Марпл: забуте вбивство".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини