Головна Новини Суспільство події Дюжев і Доліна приїхали в окупований Донецьк: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дюжев і Доліна приїхали в окупований Донецьк: подробиці (ВІДЕО)

Актор Дмитро Дюжев та співачка Лариса Доліна підтримують путінський режим

11 травня 2022, 22:20 comments1186
Поділіться публікацією:

російські пропагандисти, актор Дмитро Дюжев та співачка Лариса Доліна приїхали до окупованого Донецька. Артисти, які підтримують кремлівську тиранію, поклали квіти до пам'ятника жертвам фашизму. Відповідне відео з'явилося у російських соцмережах.

Дюжев і Доліна приїхали в окупований Донецьк: подробиці (ВІДЕО)

Дюжев і Доліна приїхали в окупований Донецьк (скріншот з відео)

Пізніше Доліна розповіла в інтерв'ю пропагандистським російським ЗМІ, що відчуває "непомірну гордість за народ Донбасу, який продовжує боротися за свою країну та свободу".

В Україні вже встигли відреагувати на пропагандистський десант. Так політолог Олексій Голобуцький відзначив, що Дюжев схожий на скандального зрадника Царьова.

"Похмільного Дюжева (актор з серіалу "Бригада") притягли до Донецька покласти гвоздички "жертвам фашизму". Хоч би аспіринчику дали. І рухається як недотесаний Буратіно. Ну просто брат-близнюк Царьова! І писок такий же синюшний",- зазначив екперт.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що це не перший візит російських артистів, які підтримують путінський режим. Так, в окупований Донбас приїхав Григорій Лепс. Артист, який підтримує кремлівський режим та політику, на машині їздить разом з окупантами та співає разом з ними свої пісні. Відео зі своєї "поїздки" Лепс виклав у свій Telegram-канал. На відео водій, який перебував за кермом, каже, що вони приїхали поспівати, відволікти, підтримати окупантів. А сам Лепс каже, що збирається відвідати поранених військових рф та подарувати їм свої альбоми. Відомо, що виконавець "рюмки водки" потрапив до списку TheyLoveWar. Адже Лепс підтримує путінський режим, війну в Україні. Також через санкції він втратив близько 20 мільйонів доларів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини