Головна Новини Суспільство події Лепс приїхав на Донбас: буде виступати перед окупантами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лепс приїхав на Донбас: буде виступати перед окупантами (ВІДЕО)

Лепс приїхав, щоб підтримати окупантів рф, які знищують Україну

11 травня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

російський співак Грирогій Лепс приїхав на окупований Донбас. Артист, який підтримує кремлівський режим та політику, на машині їздить разом з окупантами та співає разом з ними свої пісні. Відео зі своєї "поїздки" Лепс виклав у свій Telegram-канал.

 Лепс приїхав на Донбас: буде виступати перед окупантами (ВІДЕО)

Лепс приїхав на окупований Донбас (фото з відкритих джерел)

На відео водій, який перебував за кермом, каже, що вони приїхали поспівати, відволікти, підтримати окупантів. А сам Лепс каже, що збирається відвідати поранених військових рф та подарувати їм свої альбоми.

Політолог Олексій Голобуцький розніс вчинок Лепса, який зібрався співати перед окупантами, які знищують Україну та вбивають цивільне населення. Окрім цього, зазначив, що на відео російський співак знаходиться в нетверезому стані.

"До Київа приїжджав Боно, а сьогодні на Донбас приїхав Лепс. Виступити перед окупаційними військами. Відчуйте різницю. Судячи по відео, яке він виклав у себе, Лепс вже бухий. Цікаво, в цей раз в нього теж штани спадуть під час виступу",- зазначив експерт.
Відомо, що виконавець "рюмки водки" потрапив до списку TheyLoveWar. Адже Лепс підтримує путінський режим, війну в Україні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Григорію Лепсу відмовили у в'їзді до Ізраїлю. Російського співака Григорія Лепса не пропустили через ізраїльський кордон. Музикант мав дати два концерти — у Тель-Авіві та Хайфі, але не зміг потрапити до країни. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат Кнесету Юлія Малиновська. 17 музикантів та технічних працівників, які супроводжують Григорія Лепса, отримали дозволи на в'їзд без жодних проблем. Єдиний, кого несподівано загорнули, — сам Лепс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини