Головна Новини Суспільство події Дворічний хлопчик сам переходив дорогу у Львові (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дворічний хлопчик сам переходив дорогу у Львові (ВІДЕО)

Патрульні повернули матері 2-річного Ярему, який загубився

13 вересня 2024, 17:01
Поділіться публікацією:

Про загублену дитину на вулиці Вітовського у Львові повідомила перехожа. Жінка помітила, як маленький хлопчик без супроводу дорослих переходив дорогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Львівської області.

Дворічний хлопчик сам переходив дорогу у Львові (ВІДЕО)

Іллюстративне фото

Прямуючи за вказаною адресою, львівські патрульні Денис Леськів та Святослав Богданець з'ясували, що про зникнення 2-річного сина на лінію 102 повідомила схвильована мати.

Інспектори посадили дитину в службовий автомобіль та поїхали на зустріч із матір'ю. У службовому автомобілі Ярема, побачивши матір, зрадів.

Мати щиро подякувала за оперативність та допомогу патрульним і перехожій, яка звернулася до поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Дитина ледь не задихнулася на пожежі: як врятували хлопчика (ВІДЕО)

Подія сталася у квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхівки в Миколаєві. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Під час розвідки в одній з щільнозадимлених кімнат рятувальники виявили семирічного хлопчика й винесли його на свіже повітря. До прибуття швидкої вогнеборці за допомогою апарату на стисненому повітрі забезпечували йому вентиляцію легень, адже він встиг надихатись продуктами горіння. Надалі медики госпіталізували хлопчика до лікарні.

Відео – за посиланням.

Читайте також: 6-річна дитина випала з сьомого поверху в Миколаєві

Дитина впала з балкону сьомого поверху на шиферний дах бібліотеки на першому поверсі будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України. Рятувальники за допомогою медичних нош спустили хлопчика з даху та передали бригаді швидкої медичної допомоги. Що зараз з дитиною – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини