Головна Новини Суспільство події Дитина ледь не задихнулася на пожежі: як врятували хлопчика (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дитина ледь не задихнулася на пожежі: як врятували хлопчика (ВІДЕО)

7-річного хлопчика врятували вогнеборці під час пожежі в Миколаєві

12 вересня 2024, 17:02
Поділіться публікацією:

Подія сталася вчора, у квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхівки в Миколаєві. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Дитина ледь не задихнулася на пожежі: як врятували хлопчика (ВІДЕО)

Порятунок дитини. Фото: скріншот з відео ДСНС Миколаївщини

Під час розвідки в одній з щільнозадимлених кімнат рятувальники виявили семирічного хлопчика й винесли його на свіже повітря. До прибуття швидкої вогнеборці за допомогою апарату на стисненому повітрі забезпечували йому вентиляцію легень, адже він встиг надихатись продуктами горіння.

Надалі медики госпіталізували хлопчика до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У будинку на пожежі загинуло двоє дітей

Загорання виникло 9 вересня ввечері у с. Купіль Хмельницького району. Горів житловий будинок.

У помешканні вогнеборці виявили тіла двох дітей 2016 та 2019 років народження. Ймовірно, вони отруїлися продуктами горіння.

"Закликаємо громадян дотримуватися правил пожежної безпеки та постійно перевіряти справність електро- та газового обладнання", – наголошують рятувальники. Яка причина загоряння – читайте за посиланням.

Читайте також: 6-річнадитина випала з сьомого поверху в Миколаєві

Дитина впала з балкону сьомого поверху на шиферний дах бібліотеки на першому поверсі будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Рятувальники за допомогою медичних нош спустили хлопчика з даху та передали бригаді швидкої медичної допомоги. Що зараз з дитиною – читайте за посиланням.

В Одесі раптово помер 19-річний курсант

19-річний курсант Одеського державного університету внутрішніх справ Артур Дідур раптово помер під час гри у волейбол. Про смерть курсанта повідомили в університеті, зазначивши, що трагедія сталася 8 вересня.

"З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 8 вересня передчасно зупинилося серце курсанта 2-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України ОДУВС рядового поліції Артура Дідура. Що саме сталося – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини