Головна Новини Суспільство події Душив і поїв алкоголем: біля Вінниці затримали чоловіка, який напав та хотів згвалтувати 11-річну дівчинку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Душив і поїв алкоголем: біля Вінниці затримали чоловіка, який напав та хотів згвалтувати 11-річну дівчинку (ФОТО)

Нетверезий чоловік зустрів дівчинку на вулиці і, пригрозивши, змусив сісти її у коляску мотоцикла і поїхати з ним

3 вересня 2021, 21:34
Поділіться публікацією:

 На Вінничині 56-річний місцевий житель зачинився з 11-річною дівчинкою і спробував вчинити над нею сексуальне насильство. Про інцидент проінформував відділ комунікацій Нацполіції Вінничини. 2 вересня до одного з поліцейських відділень  прийшла попросити допомоги  мешканка  одного з сіл Могилів-Подільського району. Вона розповіла, що  п’яний односелець затримав  її 11-річну   доньку і зачинив в своєму будинку.

Душив і поїв алкоголем: біля Вінниці затримали чоловіка, який напав та хотів згвалтувати 11-річну дівчинку (ФОТО)

Чоловік викрав дівчинку (фото vn.npu.gov.ua)

Поліціянти  вияснили, що п’яний дядько серед білого дня змусив дівчинку поїхати з ним до хати. Коли вони мчали мотоциклом, це  побачили селяни і сказали матері. Родичі відразу побігли до будинку випивохи, але двері там були зачинені, п’яний господар нікого не впускав. Тоді вони, турбуючись за підлітка, почали телефонувати до поліції.

 Правоохоронці відразу приїхали  в село. Щоб пройти в середину, їм довелось вибити двері. Вони затримали злочинця, а перелякану дівчинку повернули батькам.

Як  розповів керівник районного відділу поліції Василь Ободовський, цей вінничанин вже відбував покарання за важкі злочини, в тому числі і за сексуальне насильство. Дівчинку, яка хотіла від нього втікти, він дуже налякав, адже змушував пити алкогольні напої, душив, та казав, що позбавить життя. Зараз з потерпілою вінничанкою працюють психологи.

Душив і поїв алкоголем: біля Вінниці затримали чоловіка, який напав та хотів згвалтувати 11-річну дівчинку (ФОТО) - фото 2

Раніше засуджений вінничанин затриманий та сидить СІЗО. Йому буде пред’явлене обвинувачення за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу ("незаконне позбавлення волі або викрадення людини") та ч. 4 ст. 152 ("зґвалтування"). Санкції цих статей передбачають покарання до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Вінницькій області чоловік зґвалтував малолітню.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини