Головна Новини Суспільство події ДТП в Київській області: легковик із 13 людьми у салоні перекинулася на дах. Є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

ДТП в Київській області: легковик із 13 людьми у салоні перекинулася на дах. Є загиблі

Дві людини померли від отриманих травм, ще 11 перебувають у лікарні

12 липня 2021, 13:46
Поділіться публікацією:

Нерозсудливість і легковажність учасників дорожнього руху призвели до трагічних наслідків у Київській області. Вчора пізно ввечері легковий автомобіль, у салон якого набилося аж 13 пасажирів, перекинувся на трасі на дах. При цьому двоє людей загинули, ще 11 постраждали. Звільнитися їм довелося допомагати нарядам ДСНС, повідомили у телеграм-каналі МВС України.

ДТП в Київській області: легковик із 13 людьми у салоні перекинулася на дах. Є загиблі

Легкове авто з 13 людьми у салоні перекинулося на Київщині, фото ДСНС

Інформація про подію надійшла в ДСНС України о 21:12. Автоаварія сталася на шляху між селами Воронков і Ревне Бориспільського району. Прибулі на місце події рятувальники побачили легковий автомобіль Volkswagen Golf, який лежав на узбіччі автодороги колесами догори.

Четверо рятувальників за допомогою двох одиниць техніки терміново звільнили людей, які були заблоковані в автомобілі. На жаль, водій авто і дитина загинули на місці події. Решту 11 постраждалих, серед яких 6 дітей, були спрямовані до Центральної районної лікарні Борисполя.

"Шановні громадяни, 13 осіб у легковому автомобілі — чи йдеться тут про безпеку?" — поставили риторичне питання в МВС, звертаючись до громадськості.

Днями у Львові народний депутат Олександр Юрченко, який за зовнішніми ознаками перебував у стані наркотичного сп'яніння, спровокував ДТП, а потім з кулаками накинувся на свідка пригоди, який знімав його поведінку після аварії.

Про те, які наслідки це може мати для депутата, раніше вже виключеного з фракції "Слуги народу", розповідали у своєму матеріалі "Коментарі".

Раніше в одному з сіл поблизу Львова загинув 11-річний хлопчик, якого батько посадив за кермо автомобіля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини