Головна Новини Суспільство події Дорогу Київ-Харків перекрили через аварію: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорогу Київ-Харків перекрили через аварію: що сталося

У результаті аварії вантажівка загорілася

27 серпня 2021, 09:40
Поділіться публікацією:

У Полтавській області на дорозі М-03 "Київ-Харків-Довжанський" сталася аварія. Про це повідомив губернатор Полтавської області Олег Синєгубов у Facebook.

Дорогу Київ-Харків перекрили через аварію: що сталося

На дорозі перекинулася вантажівка, фото Facebook

На 361-му кілометрі дороги водій вантажівки марки "MAN" з напівпричепом, що рухався в бік Харкова, не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобілю з причепом посеред проїзної частини. Аварія сталася увечері 26 серпня біля повороту на Красноград.

Відомо, що 41-річний водій вантажівки "MAN" здійснив наїзд на бетонні блоки. У результаті автівка з'їхала в кювет та перекинулася разом з причепом. Вантаж у вигляді бутового каменю, який віз водій, розсипався посеред дороги.

Також на дорогу розлилося дизельне пальне. В цей час вантажівка загорілася.

На місце викликали патрульних, слідчо-оперативну групу та пожежників міста Полтава. На місце аварії прибуло вісім працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій та дві пожежні машини. Загоряння загасили, водія дістали з кабіни та передали медикам "швидкої" допомоги. Водій вантажівки отримав тілесні ушкодження й був госпіталізований до першої міської лікарні Полтави.

Для ліквідації наслідків аварії поліціянти перекрили рух дорогою у напрямку Харкова. Водіям доводилося об'їжджати місце аварії через село Коломацьке.

Наразі рух дорогою відновили, повідомляють в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Полтавській області.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів. Відомо, що мопед не загальмував на світлофорі, поїхав на червоне світло й врізався у авто, що повертало на вулицю Туристську.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини