Головна Новини Суспільство події Дівчина роздяглася догола перед Офісом президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина роздяглася догола перед Офісом президента

Іноді діяльність "активісток" приймає химерні форми - дівчина вирішила голяка протестувати проти насильства

25 листопада 2020, 12:48
Поділіться публікацією:

На що тільки не йдуть так звані громадські діячі, щоб хоч якимось чином привернути увагу громадськості. Так, одна з українок не придумала нічого кращого, ніж оголитися на публіці. Свій акт ексгібіціонізму ця невстидлива панянка вирішила прикрити благими намірами зупинити насильство.

Дівчина роздяглася догола перед Офісом президента

Активістка прийшла до Офісу президента, роздяглася і залізла на кулю, що є частиною архітектурної композиції. При цьому дівчина кричала "геть насильство", хоча гвалтувати її охочих не знайшлося. Правоохоронці, які прибули на місце, довго милуватися красою особи не стали й затримали противницю насильства.

Втім, крім можливих відхилень у психіці, подібне дійство могло проводитися в рамках всесвітньої акції "16 днів проти насильства", яка стартує саме сьогодні й спрямована на протидію домашньому насильству.

Як повідомляв портал "Коментарі", вранці 26 жовтня невідома дівчина прийшла до посольства, зняла пальто і повністю оголилася, вигукуючи по-польськи "Сестри, до зброї". На її тілі були написані гасла: "My body is my choise" ("Моє тіло — мій вибір"), "Siostry do broni" ("Сестри, до зброї"). Акція приурочена до вирішення польського Конституційного суду, який підтримав заборону на аборти. Активістку швидко прийняла охорона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини