Головна Новини Суспільство події Десятий день війни: втрати російських військ перевищили 10 тисяч
commentss НОВИНИ Всі новини

Десятий день війни: втрати російських військ перевищили 10 тисяч

Генштаб ЗСУ оприлюднив нові дані про втрати російських військ за 10 днів війни на території України

5 березня 2022, 12:30
Поділіться публікацією:

В Україні триває 10-й день війни з Російською Федерацією, але наші військовослужбовці мужньо тримають оборону та стримують позиції противника. За даними Генштабу ЗСУ, станом на 5 березня, окупанти продовжують зазнавати величезних втрат, зокрема загинуло понад 10 тисяч солдатів.

Десятий день війни: втрати російських військ перевищили 10 тисяч

Скільки військових РФ загинуло за 10 днів (фото з відкритих джерел)

Відомо, що з початку війни ЗСУ орієнтовно знищили 269 ворожих танків, 945 бронемашин, 105 артилерійських систем, 19 одиниць ППО, 39 літаків, 409 автомобілів, 40 вертольотів, 2 швидкісні катери та 60 цистерн з ПМ.

Дані про втрати уточнюються, підрахунок складно вести через високу інтенсивність бойових дій у багатьох регіонах країни.

Нагадаємо, що Міноборони РФ тривалий час не визнавало своїх втрат на війні з Україною. Але за тиждень оборонне відомство озвучило, що на території нашої країни загинуло 498 російських військовослужбовців. За цією ж інформацією ще пишуть про 1597 поранених росіян. Але на той момент, за інформацією української влади, Збройні сили України знищили близько 6 тисяч російських окупантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що за даними ООН, лише за 4 дні неоголошеної повномасштабної війни Росії проти України загинуло понад 100 людей, ще 300 отримали поранення.

Читайте також, для інформування громадян Росії про військові події та кількість загиблих на території України було розроблено та запущено сайт https://russkiykorabl.info. На веб-ресурсі пояснюється, що відбувається на території України від початку, а також надаються контакти для отримання інформації про долю російських військових, які зникли безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини