Головна Новини Суспільство події Депутат Львівської міськради малював портрет Путіна під час сесії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Львівської міськради малював портрет Путіна під час сесії (ВІДЕО)

Депутат ретельно зображав портрет російського очільника зі свого телефона

5 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Обранець від Львівської громади Юрій Гринів під час сесійного засідання у Львівській міській раді зображав російського президента Путіна. Відеоролик з тим, як розвиває свій мистецький талант представник фракції "Європейської солідарності", виставлене в Telegram "П'ємонт".

Депутат Львівської міськради малював портрет Путіна під час сесії (ВІДЕО)

Депутат уважно малював Путін (фото з відкритих джерел)

Поки його колеги розв'язували робочі проблеми життєдіяльності міста, цей депутат ретельно зображав портрет російського очільника зі свого телефона, уважно порівнюючи, чи він схожий з тим, що на екрані.

Режисери, що зафільмували цей відеоролик з депутатського життя, говорять, що чекають відповідної реакції депутатської більшості. Зокрема, фракції "Свободи" та інших патріотів. Як і того, що львівський обранець Ігор Шолтис наполягатиме, аби забрати депутатські мандати не лише  пана Горуни, а і  його колеги Гриніва.

Зовсім нещодавно цього представника  "Європейської солідарності" викрили на тому, як він під час сесії Львівради вирішував у телефоні прикольні головоломки.

У соціальних мережах городяни висловлюють різні думки. Зокрема, і з гумором. Мовляв, пан депутат готує нові макети для згортків нового туалетного паперу. Можливо, стверджують, мішень для мисливства занотовує наперед.  

Нагадаємо, що "Коментарі" у Львівській області затримали озброєного чоловікаМолодий чоловік у Червонограді під час конфлікту з гостем місцевого кафе витяг зброю і почав стріляти. Подія трапилася 23 вересня у закладі районного центру. Про стрілянину до поліції повідомили працівники кафе. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та "швидка". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини