Головна Новини Суспільство Кримінал Стріляв у кафе: у Львівській області затримали озброєного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Стріляв у кафе: у Львівській області затримали озброєного чоловіка

Затриманого підозрюють в хуліганстві

24 вересня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Молодий чоловік в Червонограді під час конфлікту з гостем місцевого кафе витягнув зброю й почав стріляти. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Стріляв у кафе: у Львівській області затримали озброєного чоловіка

Місцевий мешканець вистрілив в опонента, фото з відкритих джерел

Подія трапилася 23 вересня в закладі районного центру. Про стрілянину до поліції повідомили працівники кафе. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та "швидка".

Озброєного 34-річного чоловіка поліціянти затримали на місці в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що між двома чоловіками у кафе виникла словесна перепалка, коли один з них почав стріляти в іншого. Потерпілому 52 роки, його оглянули медики "швидкої". Повідомляється, що в чоловіка діагностовано також забійну рану голови.

Наразі про обставини та перебіг конфлікту не відомо, ймовірно, чоловіки побилися, або потерпілий впав та травмувався. Про характер вогнепальних поранень не відомо. Вказано, що потерпілий отримав травми від пострілів.

Затриманому інкримінують частину 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Предмет, що зовні схожий на стартовий пістолет, відправили на експертизу.

Розслідування проводять слідчі Червоноградського районного відділу поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження. Якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв портал "Коментарі", в США озброєний чоловік розстрілював людей в супермаркеті. У момент нападу люди в паніці ховалися в морозильних камерах і замкнених кабінетах. В результаті події щонайменше 13 осіб отримали поранення, і ще один був убитий.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини