Головна Новини Суспільство події Чому у так званій "ЛНР" хочуть легалізувати смертну кару
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому у так званій "ЛНР" хочуть легалізувати смертну кару

Терористи планують застосовувати такі методи тільки для українських військових

2 червня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

Окупаційна влада в так званій "ЛНР" хоче посилити покарання для українських військових аж до смертної кари. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Чому у так званій "ЛНР" хочуть легалізувати смертну кару

Так звана "ЛНР" - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, з ініціативою посилити покарання для українських військових виступила "Генеральна прокуратура" самопроголошеної "ЛНР". Там заявили про відкриття "кримінальних справ" проти військовослужбовців Збройних сил України та добровольчих батальйонів.

Бойовики так званої "ЛНР" звинувачують українських військових у "геноциді та застосуванні заборонених засобів і методів ведення війни". Терористи вимагають посилити покарання за нібито скоєні злочини, "посиливши його аж до найвищої міри".

Нагадаємо, що російські найманці із "ЛНР" порушили справу проти білоруського опозиційного журналіста Романа Протасевича, затриманого у Мінську. 

"Генпрокуратура" псевдореспубліки звинуватила його в участі у бойових діях на Донбасі у складі полку Національної гвардії України "Азов". Усі деталі резонансної події читайте в нашому матеріалі.

Додамо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко готовий надати можливість "слідчим" так званої "ЛНР" допитати затриманого у Мінську колишнього головного редактора NEXTA Романа Протасевича. Подробиці ви знайдете у статті за посиланням.

Також Олександр Лукашенко попросив президента Російської Федерації Володимира Путіна допомогти білорусам потрапити в окупований Крим через Росію. За інформацією журналістів, відповідні відомства держав вже працюють над питанням про відкриття авіарейсів на півострів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини