Головна Новини Суспільство події Через обстріли окупантів на Миколаївщині горять ліси: що відомо про пожежі
commentss НОВИНИ Всі новини

Через обстріли окупантів на Миколаївщині горять ліси: що відомо про пожежі

Відстань, на територіях Балабанівського та Галицинівського лісових господарств, яку пройшов вогонь, склала понад 1,5 га

12 травня 2022, 17:33
Поділіться публікацією:
У Миколаївській області, на територіях Балабанівського та Галицинівського лісових господарств загорілися ліси. Пожежа сталася через обстріли окупантів, вогонь охопив понад 1,5 га. Про це повідомили у ДСНС.
"Миколаївщина: вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони двічі залучалися на гасіння хвойного настилу на територіях Балабанівського та Галицинівського лісових господарств. Горіння оперативно ліквідоване, та не допущено розповсюдження пожежі на більшу площу та на верхівки дерев. Відстань, яку пройшов вогонь склала понад 1,5 га. Спричинили займання в обох випадках ворожі обстріли",- йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про лісові пожежі на Херсонщині: окупанти забороняють місцевим гасити. У Херсонській області горить майже дві тисячі гектарів лісу, вогонь підійшов до селищ Геройське та Іванівка, а окупанти забороняють місцевим боротися з вогнем. Про це повідомила заступниця голови комітету Верховної ради з питань екології Олена Криворучкіна. За словами політика, у Херсонській області вже тиждень горять ліси, але окупанти  не збираються гасити вогонь та іншим забороняють це робити. Через російську дурість, природа України щодня зазнає колосальних збитків, на відновлення еко-системи регіону потребуються роки, вогонь охопив майже дві тисячі гектарів лісу. Наразі в небезпеці знаходяться тисячі людей.Вогонь підійшов до селищ Геройське та Іванівка. Оперативний штаб з фіксації еко-злочинів при Державній екологічній інспекції України фіксує кожну пожежу в регіоні як окремий випадок злочинних дій та злочинної бездіяльності російського окупанта.

Через обстріли окупантів на Миколаївщині горять ліси: що відомо про пожежі

На Миколаївщині горять ліси через ворожі обстріли (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини