Головна Новини Суспільство події Бюрократія: чому волонтери не можуть привезти бронежилети і каски через кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Бюрократія: чому волонтери не можуть привезти бронежилети і каски через кордон

Ігор Лапін наголосив, що бійцям тероборони дуже потрібні бронежилети

15 березня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

Екснардеп та ветеран АТО Ігор Лапін  зі своїми хлопцями зараз під Києвом.  Вони  обороняють підступи до столиці. Про те, що теробороні не вистачає бронежилетів, про допомогу від волонтерів, яка стоїть на кордоні розповів екснардеп Ігор Лапін, повідомляють "Коментарі".

Бюрократія: чому волонтери не можуть привезти бронежилети і каски через кордон

Лапін розповів, що теробороні дуже потрібно каски і бронежилети (фото з відкритих джерел)

Ігор Лапін розповів, що бронежилети й каски не можуть потрапити на передову.

"Чому добровольці та партизани шукають зброю і гинуть з коктейлями молотова в руках? Чому волонтери не можуть привезти для нас бронежилети і каски через кордон? Чому хтось з апарату ДБР, сидячи у Львові їздять по тилам на броньовиках і шиють справи тим, хто на передовій.  Окупанти і колаборанти і ФСБ агенти мають бути знищені", — вважає колишній нардеп.

Колишній нардеп, який зараз захищає столицю України, розповів, що волонтерська допомога вже 19 днів стоїть на кордоні.

"В нас на границі стоять волонтери, вони купили тисячі бронежилетів. Вони зараз 19 день погоджують, яким боком ці бронежилети мають попасти до мене в Київ, які волонтери мені придбали. Вони зараз стоять на польській стороні А ці розповідають про документи і Центральний логістичний центр. Я розумію, що  зараз маємо бути всі як один. Я не зрадофіл",- заявив Ігор Лапін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дипломат озвучив свій прогноз по ситуації в Україні та розповів, коли кінець війні. Сьогодні своїм баченням ситуації поділився політичний експерт, дипломат Вадим Трюхан. Ні про які 2-3 дні блискавичного переможного наступу, ні про яке захоплення столиці України та ключових великих обласних центрів, ні про яку заміну центральної влади на маріонеток Кремля, створення чергових "народних республік", і тим більше про масову здачу в полон українських армійців не те що не йдеться, – такі ідеї взагалі вже виглядають, як абсолютна нісенітниця і утопія.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини