Головна Новини Суспільство події Бунт в поїзді: пасажири "Укрзалізниці" влаштували протест, щоб вийти в "червоній зоні" - Тернополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бунт в поїзді: пасажири "Укрзалізниці" влаштували протест, щоб вийти в "червоній зоні" - Тернополі

Серед обурених пасажирів, які не могли вийти в Тернополі, виявилися і батьки дітей з ДЦП

3 серпня 2020, 18:56
Поділіться публікацією:

Пасажири поїзда "Укрзалізниці", який прямував з Херсона в Тернопіль, влаштували справжній бунт, коли провідники повідомили, що через нові обмежувальних заходів по карантину зупинка в обласному західному центрі не передбачена. Про це повідомляє тернопільське видання "Погляд".

Бунт в поїзді: пасажири "Укрзалізниці" влаштували протест, щоб вийти в "червоній зоні" - Тернополі

Всі пасажири купили квитки на цей маршрут ще до того, як уряд позначило червоні зони по регіонах, серед них були супроводжуючі дітей з дисфункцією центральної нервової системи.

"Там їхало 85 тернополян, їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли пасажири підняли бунт, керівник потяга таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі", — зазначив мер міста Сергій Надал.

Відзначається, що провідники з урахуванням неординарної ситуації звернулися до пасажирів з пропозицією вийти серед ночі в Хмельницькому або в 4:00 ранку у Львові. Для людей обидві пропозиції були неприйнятні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про введення нових червоних зон по регіонах, потреба в яких виникла в зв'язку з новим стрибком заражень COVID-19.

Так, Вінницька, Волинська, Закарпатська, Львівська, Тернопільська та Харківська області поки до пом'якшення карантину не готові. У МОЗ пояснюють: серед важливих критеріїв, за якими і оцінювали області, — завантаженість лікарень не більше, ніж 50%, середня кількість тестів ПЛР має бути більше 24 на 100 000 чоловік за останній тиждень, а показник динаміки інфікування не повинен бути більше 10% .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини