Головна Новини Суспільство події Була загроза викидня: у Миколаєві водій тролейбуса побила вагітну жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Була загроза викидня: у Миколаєві водій тролейбуса побила вагітну жінку

Суд визнав водійку винною й оштрафував на 850 гривень

22 листопада 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Миколаївської області кермувальник тролейбуса кинулась з кулаками на майбутню маму, що зайшла до салону. Їй не підійшли купюри, якими та розрахувалась за свій проїзд. Про це інформує Центральна районна судова установа Миколаєва в своєму вироку, який опублікований в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Була загроза викидня: у Миколаєві водій тролейбуса побила вагітну жінку

Водій тролейбуса своєї вини не визнала (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, цей конфлікт мав місце 9 березня в тролейбусі, який обслуговував в місті маршрут №6. Вагітна городянка зайшла до салону разом з 6-річною дитиною і відразу заплатила за квиток. Але кермувальнику тролейбуса не сподобалась купюра в 5 гривень, яка була дещо надірвана. Пасажирка передала нову купюру, 50-гривневу. Але водій відповіла, що не має здачі.

Жінка сказала, що немає інших грошей. І запропонувала купюри на вибір. Кермувальниця взяла 50-гривневу і нарахувала здачу. Дві паперові купюри і 10 гривень копійками та сердито обірвала білет і жбурнула городянці просто в обличчя. Гроші порозлітались, талон залетів у кабіну.

Майбутня мама змушена була переступити територію кабіни, щоб дістати свій білет. Натомість кермувальниця зупинила машину і почала стягати городянку, щоб виштовхати на вулицю.

Городянка повідомила, що чекає дитину, але кермувальник два рази вдарила її в ліве передпліччя і раз – у живіт. За жінку заступились пасажири. На одній  із зупинок потерпіла вийшла з малюком та пішла до лікарні. Їй стало зле.

Черговий медик   на судовому засіданні засвідчив, що ця пацієнтка із 12-тижневим терміном вагітності поступила до медичного закладу із загрозою викидня.

 Поліціянти порушили за цим випадком кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126 ККУ. Це кваліфікується як умисне завдання ударів, що спричинили фізичний біль.

Кермувальниця тролейбуса, яка працювала в той день на маршруті, своєї провини не визнала. Але суддя прийняла  рішення, що її винуватість  доведена зібраними  під час слідства доказами.

 За  здійснений кримінальний проступок, агресивна миколаївська водійка  сплатить штраф в розмірі 850 гривень.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували у Миколаєві в море потрапили літри соняшникової олії.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини