Головна Новини Суспільство події Бойовики "ДНР" визнали понад 10 тисяч хворих COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики "ДНР" визнали понад 10 тисяч хворих COVID-19

Всього на окупованій території Донецької області "офіційно" визнані 12 525 випадків зараження коронавірусної інфекцією і 1 148 летальних випадків. Коефіцієнт смертності перевищив 9%, що майже в п'ять разів більше аналогічного показника на вільній території України

13 грудня 2020, 23:34
Поділіться публікацією:

Бойовики терористичної організації "ДНР" визнали і понад сто нових випадків COVID-19 за минулу добу. Про це йдеться в повідомленні фейковий "міністерства охорони здоров'я", передає ОстроВ.

Бойовики "ДНР" визнали понад 10 тисяч хворих COVID-19


Через пандемії коронавірусу і складною економічної ситуації спалаху коронавірусної інфекції дуже важко погасити. До того ж як пишуть деякі ЗМІ, на Донбасі не дотримуються дистанції, не носять маски, як необхідно. Таким чином, смертність від пандемії на непідконтрольних українському уряду територіях значно перевищує середню світову статистику.


Вчора стало відомо, що окупаційна влада провела ряд медичних досліджень і з'ясували, що за добу заразилося близько ста осіб. Ще близько тридцяти діагноз коронавірус встановлений клініко-епідеміологічно. Заявляється про 11 померлих громадян.

До того ж на непідконтрольних українському уряду територіях дуже складно купити навіть найпростіші медикаменти. Всього на окупованій території Донецької області "офіційно" визнані близько 13 000 випадків зараження коронавірусної інфекції і 1148 смертей. Коефіцієнт смертності перевищив 9%, що майже в п'ять разів більше аналогічного показника на вільній території України.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що   Фахівці з Америки провели нове дослідження, в ході якого з'ясували досить цікавий факт. Вони дізналися спосіб, який може знищити коронавірус за дві хвилини на 99,9 відсотка. Результати цього дослідження опубліковані у виданні British Dental Journal.

Згідно зі словами експертів, нейтралізувати вірус за такий короткий проміжок часу можна, і для цього знадобиться зубна паста з цинком і оловом. Варто також відзначити, що ополіскувач для порожнини рота з хлоридом цетилпіридинію знищує вірус всього за пів хвилини. Програма була проведена для того, щоб визначити, чи можна знизити поширення вірусу за допомогою засобів догляду за порожниною рота. В експерименті взяло участь 260 осіб, у яких підтвердився коронавірус. Через деякий час вчені оцінили ефективність такого методу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ostro.org/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини