Головна Новини Суспільство події Бойовики дев'ять разів порушили "тишу" на Донбасі: застосовували протитанкові гранатомети
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики дев'ять разів порушили "тишу" на Донбасі: застосовували протитанкові гранатомети

Бойовики застосовували протитанкові ракетні комплекси біля населених пунктів Новоолександрівка і Золоте-4

25 липня 2021, 10:15
Поділіться публікацією:

За минулу добу, 24 липня, на Донбасі було зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню. На щастя, обійшлося без поранень і втрат серед українських військових. Про це повідомили у пресслужбі операції Об'єднаних сил.

Бойовики дев'ять разів порушили "тишу" на Донбасі: застосовували протитанкові гранатомети

На щастя, обійшлося без поранень і втрат серед українських військових. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Бойовики застосовували протитанкові ракетні комплекси біля населених пунктів Новоолександрівка і Золоте-4.

В районі Водяного бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Біля Південного і Широкино окупанти обстріляли позиції українських підрозділів зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

До того ж у Луганській області було зафіксовано проліт ворожого безпілотного апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. Військові ВСУ відкривали по ньому вогонь.

З початку поточної доби, 25 липня, в районі Новозванівки найманці вели вогонь з озброєння БМП-1, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Раніше "Коментарі" писали, що ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі не знижує градуси гостроти. За останні кілька днів кількість обстрілів з боку російських окупантів збільшилася, були поранені українські захисники.

За словами посла ОБСЄ в Україні та ТКГ Донбасом Хайді Грау, з кожним днем військове протистояння набирає обертів. Особливу увагу міжнародних спостерігачів привертає один із населених пунктів Донецької області.

Нагадаємо також, що Тристоронній контактній групі вдалося затвердити склад експертів, на яких ляже обов'язок вивчити проблему затоплених шахт на окупованих територіях українського Донбасу. Допуску експертів в ОРДЛО намагалися досягти кілька місяців, адже в регіоні назріває екологічна катастрофа.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як, на думку експертів, переговори по Донбасу між Україною і Росією можна "зрушити з мертвої точки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини